Halálra késelte egy osztálytársát a 13 éves tini

Forrás: Reprodução/TV Anhanguera -
gyilkosság halál tini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 13 éves brazil fiú elképesztő kegyetlenséggel végzett a nála egy évvel idősebb osztálytársával. A 14 éves lány vérbe fagyott holttestére az édesanyja talált rá. 

Tamires Paula de Almeida kegyetlen körülmények között veszítette életét. A két fiatal ugyanabban a panelházban élt, így a fiúnak nem volt nehéz nyakon csípni a mit sem sejtő lányt. Először a fejét a falba verte, majd ez után egy késsel szurkálni kezdte. A támadó biztosra ment, ugyanis legalább tízszer szúrta meg a lányt.

Forrás: Reprodução/TV Anhanguera

A tinilány vérbe fagyott holttestét az édesanyja találta meg a lakásuk előtt. A nyomozóknak mondott vallomás szerint a srác kíváncsiságból ölt. Szerette volna kipróbálni, hogy milyen érzés valakinek kioltani az életét, illetve az is érdekelte, hogy mit szólnak az osztálytársai a lány halálhíréhez.

Bevallotta, hogy másik két lányt is meg akart ölni, hogy sorozatgyilkos legyen, de végül ezt az ötletet elvetette, sőt el is mesélte a tettét az egyik tanárnak, akinek a gyilkos fegyvert is átnyújtotta - írta meg a DailyMail.

Gyilkos apák, akik lemészárolták saját családjukat (18+)

Korábban már írtunk anyákról, akik a legősibb ösztön ellenére megölték saját gyermekeiket, sőt beszámoltunk olyan esetekről is, amikor a család legjobb barátjában sem kellett volna megbízni. Most olyan ördögi apákat mutatunk be, akik érthetetlen okokból fordultak saját családjuk ellen. Sokkoló tartalom következik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.