Egy 13 éves brazil fiú elképesztő kegyetlenséggel végzett a nála egy évvel idősebb osztálytársával. A 14 éves lány vérbe fagyott holttestére az édesanyja talált rá. 

Tamires Paula de Almeida kegyetlen körülmények között veszítette életét. A két fiatal ugyanabban a panelházban élt, így a fiúnak nem volt nehéz nyakon csípni a mit sem sejtő lányt. Először a fejét a falba verte, majd ez után egy késsel szurkálni kezdte. A támadó biztosra ment, ugyanis legalább tízszer szúrta meg a lányt. 

Forrás: Reprodução/TV Anhanguera

A tinilány vérbe fagyott holttestét az édesanyja találta meg a lakásuk előtt. A nyomozóknak mondott vallomás szerint a srác kíváncsiságból ölt. Szerette volna kipróbálni, hogy milyen érzés valakinek kioltani az életét, illetve az is érdekelte, hogy mit szólnak az osztálytársai a lány halálhíréhez. 

Bevallotta, hogy másik két lányt is meg akart ölni, hogy sorozatgyilkos legyen, de végül ezt az ötletet elvetette, sőt el is mesélte a tettét az egyik tanárnak, akinek a gyilkos fegyvert is átnyújtotta - írta meg a DailyMail

Gyilkos apák, akik lemészárolták saját családjukat (18+)
Korábban már írtunk anyákról, akik a legősibb ösztön ellenére megölték saját gyermekeiket, sőt beszámoltunk olyan esetekről is, amikor a család legjobb barátjában sem kellett volna megbízni. Most olyan ördögi apákat mutatunk be, akik érthetetlen okokból fordultak saját családjuk ellen. Sokkoló tartalom következik!