Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Befrissítette profilját a Facebookon Mark Zuckerberg, hiszen felesége életet adott második gyermeküknek. A kislány az August nevet kapta, és nagy örömmel fogadta nővére, a 20 hónapos Maxima.

A boldog szülők egy levéllel fogadták a második lányukat, amit a Facebookon is megosztottak. Ebben leírják, hogy már izgatott várták August érkezését. Azt remélik, hogy a tudományos fejlődéseknek köszönhetően gyermekeik már egy jobb világban nőhetnek fel, de a szülők felelőssége, hogy ez meg is történjen. Remélik, hogy a jövő generációja, az optimizmus generációja is lesz egyben.

Figyelmeztetik lányukat, hogy nagyon elfoglalt lesz felnőttkorában, ezért gyerekként amennyi időt csak tud, töltsön a szabadban, szagolja meg a virágokat és játsszon sokat. Közben pedig bizakodnak, hogy jó alvó is lesz a kislány.

- zárják soraikat.

Zuckerberg néhány napja jelentette be, hogy két hónapos apasági szabadságra megy, és tudja, hogy munkatársainál jó kezekben lesz addig a cége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.