Hajdú Péter az RTL Klub Roast műsorában mindenkit kiosztott

roast Hajdú Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter is kapott hideget-meleget az RTL Klub Roast című másorában, de ő sokkal jobban élvezte azt, amikor ő szólhatott be!

Tűrte az ütéseket Hajdú Péter az RTL Klub új műsorában, pedig nem kímélték őt a sztárok. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, rendesen alázták a műsorvezetőt kollégái, de őt sem kell félteni. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak bevallotta, hogy sokkal jobban élvezte, amikor nem ő volt a céltábla, és bizony ő sem volt kedves senkivel. "Mindenkit k****ra kiosztok" - mondta!

1 millió dollárral támogatja a károsultakat Sandra Bullock http://www.life.hu/sztarok/20170830-sandra-bullock-1-millio-dollart-adomanyozott.htmlSandra Bullock mélyen a zsebébe nyúlt, és olyan összeget adományozott a Harvey károsultjainak, amit még kimondani is nehéz. TV + Sztárok--L.L. Junior megszólalt a hazaköltözésrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170830-megszolalt-l-l-junior-a-hazakoltozesrol.htmlSzövevényes L.L. Junior magánélete: csaknem egy éve hagyta el gyermekei anyját új szerelméért, akit el is jegyzett. A hírek most viszont arról szólnak, hogy a zenész visszaköltözött volt kedveséhez. A sztár Facebook-oldalán szólalt meg a helyzetről. TV + Sztárok--Gátlástalan életet élt fiatalon a ma 45 éves Cameron Diaz http://www.life.hu/sztarok/20170830-cameron-diaz-fiatalkori-elete-igen-gatlastalan-volt.htmlTalán sokan nem is tudják, hogy milyen út vezetett a csillogáshoz Cameron Diaz életében. Pedig bizony neki is voltak sötét korszakai. TV + SztárokAFPÍgy találkozott Diana és Károly herceg http://www.life.hu/sztarok/20170830-igy-ismerkedett-meg-diana-es-karoly.htmlDiana halálának évfordulója miatt egyre többen cikkeznek a gyönyörű hercegné életéről, így pedig újabb és újabb részleteket tudhatunk meg. Most például arról, hogy hogyan ismerkedtek meg Károllyal. TV + Sztárok--Nótár Maryt milliókra perli a volt menedzsere!http://www.life.hu/sztarok/20170830-notar-maryt-milliokra-perli-a-volt-menedzsere.htmlNótár Mary és volt menedzsere, Lakatos Róbert között már egy jó ideje dúl a harc, ebben a legújabb fordulat, hogy a menedzsere beperelte őt: állítólag 80 millióra! TV + Sztárok--Gáspár Bea őszinte vallomása - videó!http://www.life.hu/sztarok/20170830-gaspar-bea-oszinten-vallott.htmlGarami Gábor PotyaUtas című műsorának vendége volt Gáspár Bea, aki meglepő őszinteséggel mesélt életéről.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.