Bazsarózsa kirobbanó erővel küzdött a kihívásával: Videó!

Forrás: Instagram/benkodaniel_bazsarozsa -
Benkő Dániel Bazsarózsa Drágám, add az életed!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte vágni lehetett a feszültséget és az izgalmat a stúdióban. Bazsarózsa keményen odatette magát. 

A Drágám, add az életed! című műsor harmadik évadában egy minimális változás állt be az eddigiekhez képest: minden szerdán fordul a kocka, vagyis az urak fognak tippelni és instruálni, a hölgyek pedig feladatokat megoldani a párjuk kedvéért.

Most Bazsarózsára került a sor, aki Benkő Dániel szerint gond nélkül belehajít 34 teniszlabdát egy rekeszbe. A nehezítés azonban az, hogy a lendületet egy szőnyeg segítségével kell megadni a labdáknak.

Bazsarózsa apait, anyait beleadott a feladatba. Az utolsó néhány labdánál már nagyon fáradt volt, így hangos, vérverejtékes nyögések közepette tudta csak mozgásra bírni a karjait:

Most akkor mi újság Hódi Pamelával és Berki Krisztiánnal?

A Drágám, add az életed! című nagysikerű sztárvetélkedő újra útjának indult a Tv2-n. A párosok között Berki Krisztián és Hódi Pamela is megtalálható, akik Ábel Anita kérdésére, miszerint együtt vannak-e, igen különböző választ adtak...

Kiderült, miről szólt Diana utolsó telefonbeszélgetésehttp://www.life.hu/sztarok/20170831-kiderult-mirol-szolt-diana-utolso-telefonbeszelgetese.htmlDiana halála előtti óráiban egy jó barátjával beszélgetett, méghozzá Richard Kay íróval, aki most felfedi, mit tartalmazott a telefonhívásuk. TV + Sztárok--Kiderült, miről szólt Diana utolsó telefonbeszélgetésehttp://www.life.hu/sztarok/20170831-kiderult-mirol-szolt-diana-utolso-telefonbeszelgetese.htmlDiana halála előtti óráiban egy jó barátjával beszélgetett, méghozzá Richard Kay íróval, aki most felfedi, mit tartalmazott a telefonhívásuk. TV + Sztárok--Novák Heni, a Jóban Rosszban egykori sztárja szívesen visszatérne Magyarországrahttp://www.life.hu/sztarok/20170831-novak-heni-visszaterne-magyarorszagra.htmlHét éve hagyta ott a Jóban Rosszbant Novák Heni, és Amerikába költözött. Megtalálta szerelmét és hivatását is a tengerentúlon, de nem zárja ki, hogy visszatér Magyarországra. TV + SztárokOrigoBörtönre ítélték az ÉNB Lalit alakító Kamarás Norbertethttp://www.life.hu/sztarok/20170831-enb-lali-borton-autobaleset-kamaras-norbert.htmlFelfüggesztett börtönbüntetést kapott az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Lali. Saját hibájából szenvedett autóbalesetet és az utasa is megsérült.TV + Sztárok--Ezért utasította vissza Friderikusz Sándor Hajdú Péter ajánlatáthttp://www.life.hu/sztarok/20170831-friderikusz-sandor-ezert-utasitotta-vissza-hajdu-peter-ajanlatat.htmlHajdú Péter és Friderikusz Sándor a TV2-nél dolgoztak együtt utoljára, ám azóta sokat változott a helyzet. Hajdú az ATV-nél találta meg számításait, és mint kiderült, szerette volna odacsábítani a legendás tévést is, aki nem fogadta el az ajánlatát. Friderikusz most azt is elmondta, hogy miért. TV + SztárokOrigoElképesztően kacér videót posztolt Palvin Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20170831-kacer-videot-posztolt-palvin-barbi.htmlMeglepő videót osztott meg közösségi oldalán Palvin Barbi. Szerintünk igazán senki sem érti... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.