Hosszú Katinka sikerei miatt üneppelt sztár hazánkban, de mégis sikerült egy egész várost magára haragítania. A bajaiak megsértődtek az úszónőre.

Hosszú Katinkáért sokan odavannak az országban, hiszen eredményei elismerésre méltóak, ráadásul jó példaként áll a fiatalok előtt, akik meg akarják valósítani az álmaikat. Hosszú Katinkának ez sikerült, nem csoda, ha otthonában, Baján nagyon büszkék rá a lakók. Ugyan Katinka az édesanyja orvosa miatt annak idején Pécsett látta meg a napvilágot, Baja volt mégis az a hely, ahol felnőtt. 

Hosszú Katinka kihúzta a gyufátFotó: Mudra László - Origo

Baja tavaly díszpolgári kitüntetéssel illette a fiatal úszónőt, ki gondolta volna, hogy éppen ez fog nagy haragot gerjeszteni. A Ripost azt írja ugyanis, hogy az ottaniak mostanra nagyon megharagudtak az úszónőre, mert Katinka még mindig nem vette át a díjat, ezt pedig nem nézik jó szemmel, főleg úgy, hogy a pesti díszpolgári címét viszont átvette személyesen.

Így ünnepelte házassági évfordulóját Hosszú Katinka és Shane


Hosszú Katinka és Shane jól megérdemelt nyaralásukat töltik, és ott érte őket a házassági évfordulójuk is. Nézd meg, hogy ünnepelt a pár! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!