Luke Skywalker Mark Hamill
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges eset történt nemrég a Twitteren, amire korábban még soha nem volt példa. 

Mark Hamill a Mozimánia című újság címlapjára került, amiről ő is szeretett volna megemlékezni a közösségi oldalán. De mivel magyarul nem tud, és a mondatok felépítését nézve magyarul beszélő ismerőse sincs, ezért Google fordítóval jelentette be a Twitter oldalán a hírt:

"Végül! Magyarországon fedőfiú vagyok!"

A kommentelők között rengeteg volt a magyar, akik hol az anyanyelvükön, hol angolul válaszoltak a világsztárnak, akinek szerencsére helyén van a humorérzéke. Igazi meglepetést okozott ezzel nekünk, többen is azonnal lementették a róla készült fotót.

A Star Wars teljesen kicsinálta George Lucas idegeit

Abban biztosak voltunk, hogy egy ilyen komoly produkciót nem volt egyszerű összerakni, de azt azért nem gondoltuk volna, hogy Lucas egészségét ennyire megviselték a munkálatok. Olvass tovább itt...

Börtönre ítélték az ÉNB Lalit alakító Kamarás Norbertethttp://www.life.hu/sztarok/20170831-enb-lali-borton-autobaleset-kamaras-norbert.htmlFelfüggesztett börtönbüntetést kapott az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Lali. Saját hibájából szenvedett autóbalesetet és az utasa is megsérült.TV + Sztárok--Ezért utasította vissza Friderikusz Sándor Hajdú Péter ajánlatáthttp://www.life.hu/sztarok/20170831-friderikusz-sandor-ezert-utasitotta-vissza-hajdu-peter-ajanlatat.htmlHajdú Péter és Friderikusz Sándor a TV2-nél dolgoztak együtt utoljára, ám azóta sokat változott a helyzet. Hajdú az ATV-nél találta meg számításait, és mint kiderült, szerette volna odacsábítani a legendás tévést is, aki nem fogadta el az ajánlatát. Friderikusz most azt is elmondta, hogy miért. TV + SztárokOrigoKellemetlen baki történt Diana esküvőjén http://www.life.hu/sztarok/20170831-ez-a-baki-csuszott-be-diana-eskuvojen.htmlA világ egyik leghíresebb esküvőjét annyi szempár követte nyomon, ahány csillag van az égen. Ám ennek ellenére is sikerült elrejteni az emberek elől valamit a nagy napon. TV + Sztárok--Elképesztően kacér videót posztolt Palvin Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20170831-kacer-videot-posztolt-palvin-barbi.htmlMeglepő videót osztott meg közösségi oldalán Palvin Barbi. Szerintünk igazán senki sem érti... TV + Sztárok--Elképesztően kacér videót posztolt Palvin Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20170831-kacer-videot-posztolt-palvin-barbi.htmlMeglepő videót osztott meg közösségi oldalán Palvin Barbi. Szerintünk igazán senki sem érti... TV + Sztárok--Itt folytatja Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20170830-demcsak-zsuzsa-hamarosan-kepernyore-kerul.htmlDemcsák Zsuzsa néhány hónapja távozott a Tv2 Mokka című műsorának műsorvezetői székéből. Azóta nem igazán láthattuk képernyőn, ám néhány nap múlva ismét feltűnik: az Atv-n lesz látható. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.