Vilmos és Harry zárt ajtók mögött emlékeznek meg Dianáról

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth -
Vilmos herceg Diana (film) Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 éve nincs köztünk Diana hercegnő, ma az egész világ rá emlékezik, és minden szem a hercegnő fiaira tapad, akik azonban nem akarnak a nyilvánosság előtt gyászolni.

Diana végzetes autóbalesete éppen 20 évvel ezelőtt történt, az esmeények örökre megváltoztatták a hercegnő fiainak életét. Harry és Vilmos az elmúlt évben rnegetegszer nyilatkoztak édesanyjuk elvesztéséről: elmondták azt is, milyen érzések kavarogtak bennük, amikor megtudták a szörnyű hírt. Ma is minden szem rájuk szegeződik, az emberek kíváncsiak, hogyan emlékeznek meg a hercegek édesanyjukról, de hiába.

Tegnap még megjelentek a nyilvánosság előtt, ma már nem fognak Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

Harry és Vilmos ugyanis zárt ajtók mögött gyászolja majd Dianát, úgy vélik, hogy ezen a napon nincs helye a nagy nyilvánosságnak. Mindenki számára szomorú a hercegnő halálának 20. évfordulója, de a fiúk szívében olyan sebeket tép fel, amiről nekünk elképzelésünk sincs. Érthető, ha legalább ezen a napon nem szeretnének reflektorfénybe kerülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.