A közösségi oldalán mutatta meg az esküvőjén készült romantikus fotókat. 

A 30 éves amerikai vegyes harcművész közösségi oldalát rengetegen követik, hiszen olyan filmekben láthatjuk szerepelni, mint a Halálos iramban 7., a Feláldozhatók 3. vagy a Törtetők. Az MMA harcos szőkeség Instáján garázdálkodó közel 10 millió ember nagyon örült a friss fotóknak, amelyek az esküvőjén készültek. 

Forever and Always

rondarousey (@rondarousey) által megosztott bejegyzés,

Elegáns, visszafogott stílusú ruhában mondta ki a boldogító igent Travis Browne oldalán. A kifogástalan alakú sztáron nagyon jól állt a feszülős ruha, nem csoda, hogy a férje odáig van érte. 

Happiest day of my life....

rondarousey (@rondarousey) által megosztott bejegyzés,

A fekete-fehér felvételek igazán romantikus hangulatúak, mindkét fél arcáról sugárzik a boldogság és a szerelem. A rajongók is többszázezer kedveléssel jutalmazták a posztokat, és gratuláló kommentekből sincs hiány. 

Ilyen káprázatos menyasszony volt a modell: Fotó!
A Vogue magazinban mutatta meg káprázatos ruháját Miranda Kett, aki másodszor is kimondta az igent. Miranda Kerr 45 családtag és barát előtt mondta ki az igent a Snapchat alapító, Evan Spiegelnek. Ám az ausztrál modell így is megadta a módját, és egy pazar Dior ruhában állt az oltár elé. Fotó!