Gyönyörű menyasszony volt Ronda Rousey: Fotók!

esküvő fotó Ronda Rousey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán mutatta meg az esküvőjén készült romantikus fotókat. 

A 30 éves amerikai vegyes harcművész közösségi oldalát rengetegen követik, hiszen olyan filmekben láthatjuk szerepelni, mint a Halálos iramban 7., a Feláldozhatók 3. vagy a Törtetők. Az MMA harcos szőkeség Instáján garázdálkodó közel 10 millió ember nagyon örült a friss fotóknak, amelyek az esküvőjén készültek.

Forever and Always

rondarousey (@rondarousey) által megosztott bejegyzés,

Elegáns, visszafogott stílusú ruhában mondta ki a boldogító igent Travis Browne oldalán. A kifogástalan alakú sztáron nagyon jól állt a feszülős ruha, nem csoda, hogy a férje odáig van érte.

Happiest day of my life....

rondarousey (@rondarousey) által megosztott bejegyzés,

A fekete-fehér felvételek igazán romantikus hangulatúak, mindkét fél arcáról sugárzik a boldogság és a szerelem. A rajongók is többszázezer kedveléssel jutalmazták a posztokat, és gratuláló kommentekből sincs hiány.

Ilyen káprázatos menyasszony volt a modell: Fotó!

A Vogue magazinban mutatta meg káprázatos ruháját Miranda Kett, aki másodszor is kimondta az igent. Miranda Kerr 45 családtag és barát előtt mondta ki az igent a Snapchat alapító, Evan Spiegelnek. Ám az ausztrál modell így is megadta a módját, és egy pazar Dior ruhában állt az oltár elé. Fotó!

Pártos Csilla férje csak 20 ezer forint gyerektartást fizethttp://www.life.hu/sztarok/20170901-partos-csilla-ferje-20-ezer-forint-gyerektartast-fizet.htmlMég sokáig nem fog véget érni a harc Pártos Csilla és volt férje, Pécsi Ildikó fia között. A gyerektartás körüli bonyodalmak sem zárultak le, közben Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között zajlik a rokontartási és lakáskiürítési per. A volt férj pedig nem akarja a megállapított gyerektartást fizetni: 20 ezer forintot hajlandó adni. TV + SztárokOrigoTornóczky Anita exe feleségül veszi Tomán Szabinát, Árpa Attila exfeleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20170901-tornoczky-anita-exe-felesegul-veszi-toman-szabinat.htmlBombaként robbant a hír, hogy Tomán Szabina, Árpa Attila exfelesége gyermeket vár új párjától, aki nem más, mint Tornóczky Anita exe, Szini Béla vállalkozó.TV + SztárokOrigoJancsó Miklós unokája, Ábel vette feleségül Janicsák Vecáthttp://www.life.hu/sztarok/20170901-jancso-miklos-unokaja-abel-vette-felesegul-janicsak-vecat.htmlJancsó Miklós unokája, Ábel vette feleségül nemrégiben Janicsák Veca énekesnőt. A fiatalok három hónapja szakítottak, a külön töltött idő azonban rádöbbentette őket, hogy nem akarnak egymás nélkül élni.TV + SztárokOrigoBazsarózsa kirobbanó erővel küzdött a kihívásával: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170831-bazsarozsa-megkuzdott-a-ra-kiszabott-feladattal.htmlSzinte vágni lehetett a feszültséget és az izgalmat a stúdióban. Bazsarózsa keményen odatette magát. TV + Sztárok--Egy japán férfi lépett kapcsolatba Diana szellemével http://www.life.hu/sztarok/20170831-kapcsolatba-lepett-diana-szellemevel-egy-japan-ferfi.html--Börtönre ítélték az ÉNB Lalit alakító Kamarás Norbertethttp://www.life.hu/sztarok/20170831-enb-lali-borton-autobaleset-kamaras-norbert.htmlFelfüggesztett börtönbüntetést kapott az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Lali. Saját hibájából szenvedett autóbalesetet és az utasa is megsérült.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.