Király L. Norbert folyamatosan dolgozik a karrierjén, és azt szeretné, ha az eredménynek mindenki tanúja lenne, ezért hozott egy döntést, amit Facebook-oldalán közölt a rajongókkal és barátokkal.

Fontos döntéséről számolt be Király L. Norbert a Facebook-oldalán, úgy érezte, itt az ideje, hogy megtegye ezt a lépést. Mivel az énekes gőzerővel a karrierjére szeretne koncentrálni, és csakis az erről szóló információkat szeretné közzétenni, megszünteti a privát Facebook-oldalát. Ahogy ő fogalmazott, kész erre az áldozatra. 

Király L. Norbi a karrierjére koncentrálForrás: Facebook

"Most egy olyan korszak jött el az életemben, ahol más munkamorál és habitus fogadott, amit jónak találok és élvezek is. Ahogy mondtam, szemléleteim nekem is változnak és most igenis 100 százalékosan csak és kizárólag a szakmaiságra szeretnék fókuszálni. Ebből a megfontolásból meghoztam ezt a döntést: Határozatlan ideig inaktívvá teszem ezt a PRIVÁT PROFILT hogy csak a HIVATALOS KIRÁLY L. NORBERT oldallal tudjak foglalkozni. Szakmailag nekem ezt a lépést meg kellett tennem és kész vagyok ilyen áldozatot hozni" - írta a többi között Norbi a még aktív profiljára, ami ezek szerint nem sokáig lesz már az.