Még sokáig nem fog véget érni a harc Pártos Csilla és volt férje, Pécsi Ildikó fia között. A gyerektartás körüli bonyodalmak sem zárultak le, közben Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között zajlik a rokontartási és lakáskiürítési per. A volt férj pedig nem akarja a megállapított gyerektartást fizetni: 20 ezer forintot hajlandó adni. 

Évekkel ezelőtt elvált Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fia, ez a szakítás pedig mindent tönkretett: Pártos Csillának megromlott viszonya anyósával, de az unokának sincs már kapcsolata a művésznővel. Folyamatosan pereskednek, a szövevényes ügy több szálon fut: a gyerektartás az egyik legnagyobb probléma. Pártos Csilla volt férje ugyanis nem hajlandó kifizetni azt az összeget - 115 ezer forint -, amit a bíróság megállapított. 

Pártos Csilla férje nem fizetFotó: Zih Zsolt/MTVA

"Állítása szerint mindössze húszezer forintot tudna fizetni. és jó ideje ennyit is fizet. Rendkívüli méltányosságot kért. (...) Most kaptuk készhez a keresetlevelet, és nem hitünk a szemünknek. Nem tudjuk, mi az oka annak, hogy képtelen fieztni a bíróság által megállapított összeget. eddig háromszor utasították el a kérését, mindannyiszor mi nyertük a pert. Csaba állítása szerint éhen hal, ha havonta 115 ezer forintot kell fizetnie, holott korábban úgy nyilatkozott, hogy édesanyja komoly, több százezres összeggel támogatja. Az a legnagyobb baj, hogy minden tárgyalás alkalmával mást mondanak a bírónak, már követni sem tudják" - mondta dr. Gerencsér András, Pártos ügyvédje a Ripostnak.