Tornóczky Anita exe feleségül veszi Tomán Szabinát, Árpa Attila exfeleségét

Forrás: MTVA -
terhesség Tornóczky Anita Tomán Szabina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy Tomán Szabina, Árpa Attila exfelesége gyermeket vár új párjától, aki nem más, mint Tornóczky Anita exe, Szini Béla vállalkozó.

A hot! magazin hozta címlapon tegnap, hogy Tomán Szabina, Árpa Attila volt felesége babát vár. A lap szerint az üzletasszony nem tervezte a kisbabát, és azt sem, hogy pár hónappal a válása után ismét rátalál a szerelem. A Bors 2016 őszén írt először arról, hogy Tomán és Tornóczky Anita exe, Szini Béla együtt vannak.

Tomán Szabina kisbabát vár Tornóczky Anita exétől Forrás: MTVA

"Nem tervezték a babát, de ha már megfogant, eszük ágában sem volt nem vállalni" – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor, aki azt is elárulta, hogy Béla és Szabina nagyon boldog, már az esküvőt tervezgetik, az eljegyzés már meg is volt. Az egykori modellnek már van egy kislánya, Amira, akinek Árpa Attila az édesapja.

"Szabina a nyáron kapott egy csodaszép gyűrűt, klasszikus térdre ereszkedős lánykérése volt, Béla nagyon romantikus típus. Nagyon szeretik egymást, jó páros lesznek egy családként is" - mondta az informátor.

A lap megkereste Tomán Szabinát is, de lapzártáig nem érkezett válasz tőle.

Új párra talált Tomán Szabina és Árpa Attila ishttp://www.life.hu/sztarok/20160907-uj-parra-talalt-toman-szabina-es-arpa-attila-is-miutan-kapcsolatuk-megromlott.htmlFél évvel ezelőtt, márciusban a Facebookon adta hírül az Árpa Attila–Tomán Szabina páros, hogy vége a szerelmüknek. Úgy tűnik azonban, mára mindketten boldogok: mással. TV + Sztárok--A filmvászon legmeghökkentőbb hidrogénezett séróihttp://www.life.hu/kult/20170830-a-filmvaszon-legmeghokkentobb-hidrogenezett-ferfi-seroi.htmlMár látható a mozikban a Logan Lucky című remek vígjáték, amiben Daniel Craig alakít bunkó börtöntölteléket, méghozzá platinaszőkére festett frizurával. Nem ő az első, aki ilyen meglepő eszközhöz nyúl egy szerep kedvéért: listára gyűjtöttük azokat a férfi filmsztárokat, akik nagyon furán festettek szösziként. KultOrigoHétvégi horoszkóp (szeptember 2-3.)http://www.life.hu/horoszkop/20170830-hetvegi-horoszkop-szeptember-2-3.htmlA Bikák új emberekkel találkozhatnak a hétvégén, akik sokat segíthetnek, csak el kell fogadni. Az Ikrek számára pedig elhozhatja az igazit ez a hétvége, ha elég bátrak megtenni az első lépést. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok! Horoszkóp--Jancsó Miklós unokája, Ábel vette feleségül Janicsák Vecáthttp://www.life.hu/sztarok/20170901-jancso-miklos-unokaja-abel-vette-felesegul-janicsak-vecat.htmlJancsó Miklós unokája, Ábel vette feleségül nemrégiben Janicsák Veca énekesnőt. A fiatalok három hónapja szakítottak, a külön töltött idő azonban rádöbbentette őket, hogy nem akarnak egymás nélkül élni.TV + SztárokOrigoÍme, a legújabb plus size modell: Natalie Nootenboom http://www.life.hu/trend/20170830-natalie-nootenboom-plus-size-modellert-rajonganak.htmlA fiatal lány nem rejti véka alá a célját, ugyanis nem ok nélkül választotta a modellkedést. TrendOrigoVilmos és Harry zárt ajtók mögött emlékeznek meg Dianárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170831-vilmos-es-harry-zart-ajtok-mogott-emlekeznek-meg-anyjukrol.html20 éve nincs köztünk Diana hercegnő, ma az egész világ rá emlékezik, és minden szem a hercegnő fiaira tapad, akik azonban nem akarnak a nyilvánosság előtt gyászolni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.