Bombaként robbant a hír, hogy Tomán Szabina, Árpa Attila exfelesége gyermeket vár új párjától, aki nem más, mint Tornóczky Anita exe, Szini Béla vállalkozó.

A hot! magazin hozta címlapon tegnap, hogy Tomán Szabina, Árpa Attila volt felesége babát vár. A lap szerint az üzletasszony nem tervezte a kisbabát, és azt sem, hogy pár hónappal a válása után ismét rátalál a szerelem. A Bors 2016 őszén írt először arról, hogy Tomán és Tornóczky Anita exe, Szini Béla együtt vannak.

Tomán Szabina kisbabát vár Tornóczky Anita exétőlForrás: MTVA

"Nem tervezték a babát, de ha már megfogant, eszük ágában sem volt nem vállalni" – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor, aki azt is elárulta, hogy Béla és Szabina nagyon boldog, már az esküvőt tervezgetik, az eljegyzés már meg is volt. Az egykori modellnek már van egy kislánya, Amira, akinek Árpa Attila az édesapja.

"Szabina a nyáron kapott egy csodaszép gyűrűt, klasszikus térdre ereszkedős lánykérése volt, Béla nagyon romantikus típus. Nagyon szeretik egymást, jó páros lesznek egy családként is" - mondta az informátor.

A lap megkereste Tomán Szabinát is, de lapzártáig nem érkezett válasz tőle.