Gáspár Győző Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az adócsalási ügy miatt lassan mindenről le kell mondania Gáspár Beának. Nemrég milliókat nyert, ma már a főzőtanfolyamra sincs pénze.

Amióta áprilisban kipattant Gáspárék adócsalási ügye, a család sok mindennek búcsút mondhatott. Több millió forintot foglaltak le tőlük, Bea asszonyt ékszereit is elvitték. Győzike felesége azóta elindította saját főzőműsorát a YouTube-on, hétről hétre videót készít, gyakorol, ám lassan erre sem lesz pénze, állítja.

"Hála Istennek megnyertem a főzőműsort, de aztán az elfoglaltságom nagy részét azt tette ki, hogy - a Vám- és Pénzügyőrségnek köszönhetően - ügyvédtől-ügyvédig kellett szaladgálnunk" - nyilatkozta. Hozzátette, egy tanfolyam ára sem fér bele a családi költségvetésbe. "Úgy szeretnék szeptembertől elmenni egy séftanfolyamra, de nem tudom, hogy összejön-e, mert nagyon drága és most nem futja rá" - mondta el.

Forrás: RTL Klub

Ez okoz nézeteltérést Falusi Mariann és Lang Györgyi közötthttp://www.life.hu/sztarok/20170902-ez-okoz-nezetelterest-falusi-mariann-es-lang-gyorgyi-kozott-munkaugyben.htmlLegendás barátnők Falusi Mariann és Land Györgyi, most azonban kiderült, van, amiben ők sem értenek egyet.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huEzért lépett vissza az első Megasztártól Wolf Katihttp://www.life.hu/sztarok/20170902-visszalepett-az-elso-megasztartol-wolf-kati.htmlWolf Kati 2010-ben szerepelt az X-Faktorban, azt azonban kevesen tudják, hogy 2003-ban a Megasztárban is helye lett volna, ő azonban nem vállalta a szereplést. TV + Sztárok--Détár Enikő nem hitte, hogy egyszer ilyen boldog lesz http://www.life.hu/sztarok/20170901-detar-eniko-nagyon-boldog-peterrel.htmlDétár Enikő már 4 éve alkot egy párt Péterrel, sőt, már közös otthonuk is van, amiben mindketten nagyon boldogok. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzinetár Dóra felkészült a szülésre: bármelyik pillanatban beindulhathttp://www.life.hu/sztarok/20170901-szinetar-dora-felkeszult-a-szulesre.htmlSzinetár Dóra már nagyon várja, hogy harmadik gyermekét is a karjaiban foghassa, és nem fél a szülés fájdalmától. Szerencséjére nála az előző két alkalommal sem merült fel probléma, bár a teherbeesés nem mindig volt egyszerű: két spotán vetélése is volt a színésznőnek. TV + SztárokOrigoBalhé az X-Faktorban: ByeAlex megsértődött mentortársairahttp://www.life.hu/sztarok/20170902-balhe-az-x-faktorban-byealex-megsertodott-mentortarsaira.htmlA 2017-es évad válogatójának egyik szereplője miatt robbant ki a konfliktus az X-Faktor stúdiójában. A srác ByeAlex-hasonmásként állt színpadra, a mentorok - Radics Gigi, Gáspár Laci és Puskás Peti - pedig kijelentették, hogy a produkció Alex Kedvesem című dalára emlékeztette őket. "Ha ez így folytatódik, hazamegyek a g...be. Hagyjatok békén! – fakadt ki ByeAlex a hallottak miatt. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoAz X-Faktor kreatív poducere az idei show-ról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170902-az-x-faktor-kreativ-poducere-schiwert-takacs-laszlo-az-idei-show-rol-nyilatkozott.htmlSchiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere a műsor hetedik évadának kezdetekor stábunknak mesélt az idei jelentkezőkről, arról, hogy a mentorok mekkora szabad kezet kaphatnak a műsorban, valamint megtudhattunk azt is, szerinte miért jelentkeznek olyanok a műsorba, akik nem is tudnak énekelni. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.