A ma 67 éves Karda Beának két új szerelme is van - Fotó!

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Karda Bea szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karda Bea éppen ma töltötte be a 67. életévét, de még mindig olyan fitt és vidám, mint azelőtt. Az is kiderült, hogy még most is képes a nyitottságra, ugyanis a szívébe engedett két új szerelmet is, erre pedig még ő sem számított. 

A kor egyszerűen nem fog Karda Beán, hiszen ő még most is olyan, mint 10 vagy 20 évvel ezelőtt. Az énekesnő éppen ma töltötte be a 67. életévét, de még ma is úgy szeli át a színpadot, mint a karrierje elején. Karda Bea életvidám, fitt és egészséges, ráadásul a változásokra is nyitott, hiába, őt fiatalon tartja a közösnég és a szórakoztatás szeretete, na meg a szerelem!

Karda Bea 67 éves lett, és még mindig nyitott az új szerelmekre Forrás: Margitay Klára/Life.hu

A házas énekesnő a Facebook-oldalán nem is olyan rég mutatta meg KÉT új választottját is, akikkel teljesen szerelembe esett. Erre ugyan még ő sem számított, de nekik sikerült meghódítaniuk az énekesnő szívét. "

Ők az új Szerelmeim"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.