György herceg is az oviban eszik majd: ezek lesznek a fogások

Forrás: AFP/Hrh Duchess Of Cambridge -
iskola kaja menza György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az óvodai menzát György herceg sem ússza meg, de neki nem kell lisztes főzelékeket majszolnia: igazi finomságokat kap majd.

Megannyi kisgyerekkel együtt György herceg is megkezdi az ovit, de persze nem átlagos intézménybe fog járni. Az átszámítva több mint 5 milliós tandíj garantálja, hogy az óvooda mindenből a legmagasabb szintet nyújtja. Legyen szó a tanárokról, tanulási módszerekről, vagy éppen a menzáról.

György herceg ismét iskolás lett! Forrás: AFP/Hrh Duchess Of Cambridge

A Thomas's Battersea Day Schoolban ugyanis nagy hangsúlyt fektetnek a diákok táplálására is, ennyi pénzért mondjuk ez el is várható.

A kis hercegnek nem kell majd lisztes főzelékekkel beérnie, ugyanis az oviban az egészséges, tápanyagokban gazdag ételeket részesítik előnyben.

Organikus alapanyagokból dolgoznak, az ízekre és a tálalásra is odafigyelve. A nebulók reggel friss zöldségeket és gyümölcsöket kapnak, de

ebédre is több opcióból választhatnak.

A napi levest frissen sült teljes kiörlésű, vagy fehér bagett-tel kínálják, második fogásnak pedig választhatnak mondjuk bárányragut, a lazacot, de az sem marad éhen, aki vegetáriánus, ugyanis külön ilyen menüt is adnak az oviban, és

azoknak is külön főznek, akik valamilyen ételérzékenységgel, vagy allergiával küzdenek.

A desszert sem marad el, az egészséges édességeket többnyire gyümölcsökből készítik el a diákoknak.

György, a grimaszherceg

A nagy hivatalos eseményeken a gyerekek is részt szoktak venni, és el is lopják a show-t. Sarlota a szépségével, György pedig a grimaszaival. Nézd meg, milyen arcokat tud vágni a kis trónörökös!
16 éves lett Cindy Crawford lánya: olyanok mint két tojás - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170904-16-eves-lett-cindy-crawford-lanya.htmlKaia Gerber lassan kész nő lesz, és ahogy telnek az évek, egyre jobban hasonlít az anyjára: le sem tagadhatná, hogy ő Cindy Crawford lánya. TV + Sztárok--Nánási Venci nem szereti a fodrászt: ördögien néz hajvágás közben - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170904-nanasi-venci-nem-szereti-a-fodraszt.htmlNánási Venci általában szupercuki, ezúttal is az, de másként: ördögi tekintetét mutatta be mindenkinek, de igazából csal a forásznak szólt. Igazi pasi. TV + Sztárok--Így élte meg az elmúlt egy évet Angelina Jolie http://www.life.hu/sztarok/20170904-angelina-joliet-megviselte-az-elmult-egy-ev.htmlAngelina Jolie őszintén mesélt az elmúlt egy év nehézségeiről. TV + Sztárok--Kozsót lefotózták új szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170904-lefotoztak-kozsot-uj-szerelmevel.htmlKozso a fellegekben jár, hiszen újra rátalált a szerelem. Ezt pedig nem is titkolja: Facebook-oldalán osztotta meg érzéseit, és már lesifotó is készült a turbékoló párról. TV + Sztárok--Bejelentette jegyességét a japán császár unokájahttp://www.life.hu/sztarok/20170903-bejelentette-jegyesseget-a-japan-csaszar-akihito-unokaja.htmlFormálisan is bejelentette Mako hercegnő, a japán császár unokája, hogy jegyben jár egy vele egykorú közemberrel, egy Komuro Kei nevű ügyvédbojtárral, aki miatt lemond hercegnői címéről is. TV + Sztárok--Zséda megálmodja előre a jövőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20170903-zseda-enekesno-megalmodja-elore-a-jovojet.htmlZséda álmodozó típus. Sőt, állítja, előre bevonzza, megálmodja a jövőjét. Éppen egy új, zenés produkcióban, az Álomutazóban fog részt venni, ahol a valósághoz hűen egy 10 éves kisfiú anyukáját fogja játszani. Szerepéről és az álmodozásról beszélgettünk vele. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.