Az óvodai menzát György herceg sem ússza meg, de neki nem kell lisztes főzelékeket majszolnia: igazi finomságokat kap majd.

Megannyi kisgyerekkel együtt György herceg is megkezdi az ovit, de persze nem átlagos intézménybe fog járni. Az átszámítva több mint 5 milliós tandíj garantálja, hogy az óvooda mindenből a legmagasabb szintet nyújtja. Legyen szó a tanárokról, tanulási módszerekről, vagy éppen a menzáról.

György herceg ismét iskolás lett!Forrás: AFP/Hrh Duchess Of Cambridge

Thomas's Battersea Day Schoolban ugyanis nagy hangsúlyt fektetnek a diákok táplálására is, ennyi pénzért mondjuk ez el is várható. A kis hercegnek nem kell majd lisztes főzelékekkel beérnie, ugyanis az oviban az egészséges, tápanyagokban gazdag ételeket részesítik előnyben. Organikus alapanyagokból dolgoznak, az ízekre és a tálalásra is odafigyelve. A nebulók reggel friss zöldségeket és gyümölcsöket kapnak,  deebédre is több opcióból választhatnak. A napi levest frissen sült teljes kiörlésű, vagy fehér bagett-tel kínálják, második fogásnak pedig választhatnak mondjuk bárányragut, a lazacot, de az sem marad éhen, aki vegetáriánus, ugyanis külön ilyen menüt is adnak az oviban, és azoknak is külön főznek, akik valamilyen ételérzékenységgel, vagy allergiával küzdenek. A desszert sem marad el, az egészséges édességeket többnyire gyümölcsökből készítik el a diákoknak.  

György, a grimaszherceg
A nagy hivatalos eseményeken a gyerekek is részt szoktak venni, és el is lopják a show-t. Sarlota a szépségével, György pedig a grimaszaival. Nézd meg, milyen arcokat tud vágni a kis trónörökös!