Családi tragédia történt Hajdúszoboszlón: az anyát, az apát és a kisgyereket is holtan találták

halál család Hajdúszoboszló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családi tragédia történt Hajdúszoboszlón: egy nőt, a férjét és a kisfiukat is holtan találták.

Hajdúszoboszlón szörnyű családi tragédia történt, egy nőt, a férjét és a kisfiukat is holtan találták. Szeptember 4-én este hét körül először a nőt találták meg a rendőrök a társasházi lakásban, majd a megszerzett információk alapján elkezdték felkutatni a 45 éves férjet és a 6 éves kisfiukat is.

Holtan találtak egy egész családot Forrás: Thinkstock

Sajnos őket sem találták meg élve. Este 22 óra 45 perc körül

a holttesteikre bukkantak Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen.

Egyelőre semmi biztosat nem tudnak a rendőrök a halálesetek körülményeiről, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálja az esetet - írja a Police.hu. A Hajdúszoboszlói Városi TV Facebook-oldalán látható, hogy szeptember 1-jétől eltűntként kezelték a kisfiút és a férjet, akiket sajnos már csak a holtan találtak meg.

Kiderült, hogy a férfi az erdőben előbb mérget itatott a fiával, majd magával is végzett. Felesége otthonukban végzett magával, felvágta az ereit. Az MTI úgy tudja, az asszony masszőrként dolgozott a helyi fürdőben, férje pedig 2014-ig a Tourinform-iroda munkatársa volt.

Ismerősei szerint elbocsátását a férfi nem tudta feldolgozni, ez vezethetett szörnyű tettéhez,

a család tragédiájához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.