Halálos baleset történt a BAH csomópontnál - Fotó!

Forrás: Police.hu -
Karambol halál baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajnalban egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött a BAH csomópontnál egyelőre tisztázatlan körülmények között. A balesetben egy ember a helyszínen az életét vesztette. 

Tragikus baleset történt szeptember 6-án hajnalban a BAH csomópontnál a felüljárón. Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze, de a körülmények egyelőre tisztázatlanok. A Police.hu tájékoztatása szerint a tömegszerencsétlenségben többen is megsérültek.

Nagy erejű lehetett az ütközés Forrás: Police.hu

Az eddigi információk szerint heten csak könnyeb sérüléseket szenvedtek, hárman azonban súlyosakat. Egy ember pedig annyira megsérült, hogy a helyszínen az életét vesztette. A baleset 4 óra 50 perc körül történt, a rendőrök kiérkezésük után rögtön megkezdték a helyszínelést, és lezárták a felüljárót.

A kisteherautó fel is borult Forrás: Police.hu
Lassan itt a fűtésszezon, hajnalban már csak 10 fok vanhttp://www.life.hu/news/20170906-hajnalban-mar-csak-10-fok-van-hideg-idojaras.htmlEgy pillanat alatt váltott az időjárás kánikulából hűvös őszre. Hajnalonta már csak 10 fokot lehet mérni, a fázósak lassan be is fűthetnek, izzadni már nem sokat fogunk. News--Családi tragédia történt Hajdúszoboszlón: az anyát, az apát és a kisgyereket is holtan találtákhttp://www.life.hu/news/20170905-egesz-csaladot-holtan-talaltak-hajduszoboszlon.htmlCsaládi tragédia történt Hajdúszoboszlón: egy nőt, a férjét és a kisfiukat is holtan találták. News--Elfoghatták a 17 éves borsodnádasdi lány, Csenge gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20170905-elfoghattak-a-17-eves-borsodnadasdi-lany-gyilkosat.htmlSzombaton szórakozni indult a borsodnádasdi Csenge, de már soha nem tért haza. A 17 éves lánynak csak a holttestét sikerült már megtalálni, a rendőrségi tájékoztatás szerint pedig kézre kerítették a gyilkosát is. News--Felgyújtott egy orosz színházat egy férfi http://www.life.hu/news/20170904-felgyujtotta-a-jekatyerinburgi-szinhazat-egy-ferfi.htmlOroszországban, Jekatyerinburgban történt a nem mindennapi eset. Szerencsére senki nem sérült meg. News--Freddie Mills volt a nőgyilkos Jack the Stripper? http://www.life.hu/news/20170904-freddie-mills-volt-a-nomeszarlo-jack-the-stripper.htmlÚgy tűnik kiderült, hogy ki áll a Jack the Stripper név mögött: ő volt az, aki hidegvérrel ölte a nőket. News--Várpalotai körhintabaleset: megszólalt a kómában fekvő áldozat apja http://www.life.hu/news/20170904-varpalotai-korhintabaleset-megszolalt-a-komaban-fekvo-aldozat-apja.htmlA várpalotai körhintabaleset legsúlyosabban sérült áldozata jelenleg kómában fekszik a kórházban. Már átesett egy kétórás életmentő koponyaműtéten. Édesapja elmondta, az orvosok semmi biztatót nem tudnak mondani. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.