szexuális bántalmazás szexuális zaklatás Alberta Padilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját gyermekei jelentették fel a tanárnőt, aki egy 17 éves diákjával került szexuális kapcsolatba. 

Mint kiderült, Alberta Padilla legalább 20 alkalommal próbálta elcsábítani az egyik 17 éves diákját, akivel végül egy texasi parkban jött létre a szexuális kapcsolat. Eleinte külön matekleckéket vett a diák az 52 éves nőtől egy helyi könyvtárban.

Saját lánya hozta nyilvánosságra az ügyet Forrás: Bexar County Jail

Később az órákat Alberta már a saját lakásában tartotta, mikor a lánya nem volt otthon. A kapcsolatukra 14 hónap után derült fény, ugyanis a tanárnő lánya rájött, hogy mit művel a diák és az anyja. Rögzített egy beszélgetést a mobiljával, amiben a fiú könyörög, hogy ne hozza nyilvánosságra a viszonyt.

A fiatal lány azonban hajthatatlan volt, bement a rendőrségre és nyilvánossá tette az ügyet. A hír hallatára Albertát a munkaadó iskolája elbocsátotta, a bíróság pedig 5 millió forintnak megfelelő óvadék megfizetését rendelte el - írta meg a TheSun.

15 éves diákjával szexelt a 37 éves tanársegéd

Többszöri szexuális együttlét vádja miatt megy börtönbe a 37 éves tanársegéd. A 15 éves fiúval egy osztálykiránduláson habarodtak egymásba. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.