Az Ibon törzs már harmadik alkalommal is elveszítette a védettségi játékot, ezért dönteniük kellett, hogy ki menjen közülük haza. 

A játék minden nappal új fordulatokat vesz, így nem csoda, hogy a játékosok és a nézők sem lehetnek soha elég felkészültek.

Az exkatona, Tamás érkezése valóban megbolondított mindent, ahogy azt Istenes Bence is előre megmondta. Többek között Anita és Gergő kapcsolatába is bekavart, ezért a kiválasztás előtt mindenki Tamást tartotta a leggyengébb láncszemnek, ám a "viking" előhúzta a védettségi amuletett. 

Persze csak látszólag, hiszen titokban Zolinak ajándékozta, aki ezt mindenkinek el is mesélte, tálcán kínálva ezzel Tamás fejét, de a többiek nem hittek neki. A legtöbb szavazatot Lilla kapta, így ő távozott. Láthatóan Benedeket és Klaudiát sújtotta le a legjobban barátjuk elvesztése, holott ők is rá szavaztak.

 

A survivor játékosa, Benedek őszintén mesélt a függőségéről
Furcsa elképzelni, hogy egy huszonéves fiatal egyetlen célja a mindennapi masszív alkoholfogyasztás. Benedekkel pedig pontosan ez történt: hétszer volt detoxikálóban, és háromszor traumatológián. Ebből nem nehéz kitalálni, hogy a Survivor sztárja bizony komoly gondokkal küzdött. De vajon miért?