Rajongók ezrei köszöntik Pinket születésnapján

Pink születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezrek árasztják el az amerikai énekesnő rajongói oldalait jókívánságokkal, üzenetekkel, volt aki ajándékot is küldött, sőt, valakinek egy régi kívánsága vált valóra.

Már tegnap megérkezett Pink szülinapi ajándéka. Egyik rajongójától csodaszép szívecskés képeslapot kapott, ami rendkívül meghatotta az énekesnőt, főleg mert kézzel írták. Pink külön névre szólóan üzent az illetőnek, megköszönte a figyelmességet. Egy másik gratuláló azt írta le, hogy a jeles napon teljesült régi kívánsága: „Az egyik kedvenc gyerekkori emlékem, hogy autókázás közben Pinket énekelek anyukámmal. Ma este lehetőségem lesz Pinkkel együtténekelni."Az énekesnő nagyon jó kedvében van a legtöbb kommentelőnek igyekszik megköszönni a jókívánságot egy.két kedves sorral.Nézd meg hogy nézett ki a sztár 5 évvel ezelőtt a Life.hu-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.