szépségkirálynő focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka a közelmúltban jelentette be, hogy véget ért egy hosszúnak mondható kapcsolata. Most pedig úgy tűnik, Ámor nyila újra eltalálta.

Minden jel arra mutat, hogy az egykori szépségkirálynő szívét újra elhódította egy férfi, akiről tudjuk is, hogy kicsoda.

Kárpáti Rebeka egy focistával, méghozzá Völgyi Danival, a Debreceni VSC játékosával alkot egy párt. Már közösségi oldalukon is hivatalossá tették szerelmüket, azóta pedig már közös csókolózós képet is mutattak.

▪️

Rebeka Kárpáti (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés,

2 év után szakított Kárpáti Rebeka és a szerelme

A fiatal színésznő kapcsolata komolynak bizonyult, mindenki azt hitte, hogy megtalálták egymásban életük párját, de az élet sajnos közbeszólt.

Kismacskákat csempészett az iskolába a diák - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170910-kismacskakat-csempeszett-az-iskolaba-a-diak-foto.htmlElső osztályos kisdiák cicákat csempészett a suliba.TV + SztárokAnastacia állítólagos asszisztense, Ács Norbert ismét lecsapotthttp://www.life.hu/sztarok/20170910-acs-norbert-ismet-hazugsagokkal-probalkozott.htmlElképesztő, mit meg nem tesznek egyesek azért, hogy rá figyeljenek mások: Ács Norbert korábban a svéd Idolban próbált meg hazugságokkal túljutni a válogatón. Ott sem jött össze neki... TV + SztárokOrigoHajdú Péter elárulta, miért szakított Eszterrelhttp://www.life.hu/sztarok/20170910-hajdu-elmondta-miert-szakitott.htmlHajdú ezúttal elmondta, miért szakított. TV + SztárokÖrdög Nóra virágot kapott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-viragot-kapott-ordog-nora-foto.htmlÖrdög Nóra és férje, Nánási Pál romantikus hétvégén vannak Toszkánában. Egy ismeretlen illető pedig virágot hagyott a kocsijukon... TV + SztárokCooky sikeres repülős vizsgát tett - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-cooky-sikeres-repulos-vizsgat-tett-foto.htmlCooky nem csak a rádiózásban, de a repülésben is jelesre vizsgázott.TV + SztárokGombos Edina és családja így tölti a hurrikán előtti napokat - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-gombos-edina-igy-tolti-a-hurrikan-elotti-napokat-video.htmlHamarosan eléri Florida partajit is a félelemetes hurrikán, melyet Irma névre kereszteltek. Gombos Edina és családja jelenleg ebben a térségben él és alaposan felkészültek az elkövetkező napokra... TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.