Magyarország Batman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szuperhősök általában hétköznapi életet élő emberek, akik próbálnak segíteni a bajbajutottakon. Eddig csak filmen láttuk őket, vagy elképzeltük milyen lenne a város, ha más is vigyázna ránk, most ez valósággá vált! Batman, azaz Batboy köztünk van!

Különös férfi oltalmazza a Budapestieket. Krisztián esténként denevér jelmezbe bújik, és a járókelőket védi meg a rájuk leselkedő veszélyektől.

Magyarországnak saját Batmane van! Forrás: Giphy

Állítása szerint a belvárosból kiszorultak a kétes alakok, a drogosok, és zaklatják a sétálókat. Ahol valami igazságtalanságot lát, kötekedést, éles szóváltást, egyből ott terem és rendet rak. Ha nem bír el a rosszfiúkkal, hívja a rendőrséget. Hiába a közbenjárás, sokan nem örülnek az önkéntes intézkedőnek, már pár helyről ki is tiltották, csakhogy kerüljék a konfliktust. Krisztián ezért szívesen megy inkább a belvárosba, mert ott kedvesebbek vele, a rendőrök fotózkodnak, a szórakozóhelyek megkínálják étellel-itallal. Sajnos fizetést nem kap azért, amit tesz, pedig már azt is tudja mire költené. Elsősorban édesanyjának adna a pénzből, de szeretne magának egy új jelmezt, és egy gépet, amin zenét hallgathat - tudta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.