Győzike ezúttal a közösségi oldalán mesélt az érzelmeiről. Bizonyára Bea is meglepődött a hosszú vallomáson. 

Gáspár Győző már többször is kiborította Beát a csajozós ügyeivel, de úgy tűnik mindezek ellenére egymásnak vannak teremtve. A showman ugyanis előbb vagy utóbb mindig visszatalál szeretett asszonykájához, aki lassacskán, de mindig megbocsátja a férje ballépéseit.

Szerelmük bizonyítéka Győző friss posztja is, amiben kiderül mit is érez Bea iránt valójában. A Gáspár család életében mostanság adódnak problémák és nehézségek, ezért nem csoda, hogy ilyenkor jobban kiélesedik, hogy mennyire fontosak egymásnak. Hiszen a bajban leginkább egymásra számíthatnak.

"Csak szenvedélyesen érdemes élni. Mindannyian egy szenvedélyes pillanatban lettünk teremtve, mert a szerelem egy kötelék két ember között, két szív között, két test között. Az életben mindennek a szenvedélyről kell szólnia. A szerelem is erről az érzésről szól, és ha ez hiányzik két ember kapcsolatából, akkor megette a fene az egészet" 

Kiderült, Gáspár Győző az agyából él!
Győzike változatos utat járt be a médiában. Először a Romantik együttessel került reflektorfénybe, majd a zenekar feloszlása után számos televíziós produkcióban szerepelt. De ezek már mind régi történetek, mégsem fér az emberek fejébe: vajon miből finanszírozza Győzi a fényűző életet, a hatalmas családi házat és a luxusautókat?