Harry herceg és Meghan Markle készen állnak az első hivatalos megjelenésükre

Meghan Markle hivatalos Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki tudja, hogy Harry herceg és Meghan Markle egy párt alkotnak, az első hivatalos megjelenésükre viszont még nem került sor. Úgy tűnik, már erre sem kell sokáig várni.

Harry herceg és Meghan Markle készen állnak arra, hogy kapcsolatukat magasabb szintre emeljék, legalábbis úgy tűnik. Azt már mindenki tudja, hogy egy párt alkotnak, nemrég a színésznő nyilatkozott is a kapcsolatukról, de hivatalosan még nem került sor az első közös megjelenésükre, és mint tudjuk, a királyi családban nagyon sokat számítanak a formalitások.

Harry herceg és Meghan Markle az első hivatalos megjelenésükre készülnek Forrás: Northfoto

Bizonyára II. Erzsébet is várja már, hogy ezt a fontos lépést megtegyék végre a fiatalok, és ha igazak a hírek, már nem kell sokat várni. Szeptember 23-án készülnek ugyanis az Invictus Games nevű rendezvényre együtt. Ezt a sporteseményt egyébként Harry herceg hozta létre még 2014-ben, ezúttal pedig Torontóban kerül sor a játékokra, ahol Meghan a sorozatát is forgatta. Logikus, hogy együtt jelennek majd meg az eseményen - írja a MailOnline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.