Soha nem keresett még ilyen jól Nagy Feró

Fotó: Mudra László - Origo -
fizetés Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Feró állítja, életében nem keresett olyan jól, mint most. Bár azt egy kicsit bánja, hogy nem fiatalabb korában állt több pénz a házhoz, mert most már nem igazán tudja mire elkölteni a bevételt. 

Nagy Feró a Frizbi vendégeként többek között arról is mesélt, hogy az utóbbi időben sokkal jobban keres, mint valaha életében.

"Ha végignézek az elmúlt évtizedeken, kijelenthető, hogy most megy a legjobban a szekér. Nagyon sok munkám van. A nyári szezonban hatvanöt koncertet adtunk a Beatrice zenekarral. Azt nem tudom megmondani, hogy mennyit keresek, mert minden pénz a feleségemhez megy, de biztos van elég, mert vettünk egy új konyhabútort." - mesélte a híres nagypapa, aki azt is bevallotta, hogy jobban jött volna a magasabb fizetés, amikor még fiatal volt.

Ferónak szerencsére most jól megy a szekér, így hetven felett sem kell a megélhetés miatt aggódnia Fotó: Mudra László - Origo

"Valóban most megy a legjobban, ami kicsit el is szomorít, hiszen mennyivel jobb lett volna, ha ezt a pénzt fiatalon keresem meg. Most már mire költsem?"

Persze annak örül, hogy 70 évesen is el tudja tartani a családját, de különösebb vágyai már nincsenek, amire elkölthetné a pénzét. Feró szerint azonban azt is figyelembe kell venni, hogy október és március között sok munkára nem számíthat - írta meg a Ripost.

Sőt, korábban azt is bevallotta, hogy ennyire alacsony nyugdíjból, koncertek nélkül lehetetlenség lenne megélni.

Palotás Petrát hazahozza a honvágya - Édes élet, tévé nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20170911-interju-palotas-petraval.htmlAz egyik legnépszerűbb műsorvezetőként, babát várva döntött úgy, hogy férje hazájába, Németországba költözik. Akkoriban egy évre tervezte csak az ottani babázást, amiből aztán szép lassan majdnem egy évtized lett. Az újabban már különleges tortáiról is ismert Palotás Petra szívében azonban időközben olyan hatalmassá nőtt a hiányérzet az itthoni szerettei után, hogy januártól egy évre családostul ismét Budaörs lesz az otthona. A még hamburgi anyukát Vida Melinda faggatta a képernyő nélküli kinti éveiről, és a jövőbeni, itthoni terveiről. TV + SztárokOrigoJanicsák Veca és L.L. Junior megbeszélték a nézeteltérésükethttp://www.life.hu/sztarok/20170912-janicsak-veca-es-l-l-junior-megbeszeltek-a-nezetelteresuket.htmlJanicsák Veca a vasárnapi Sztárban sztárban L.L. Juniorrá változott, de produkciója nem tetszett a rappernek sőt, felháborodott és vérig sértődött. Veca és Junior viszont nem hagyta, hogy elmérgesedjen köztük a viszony, inkább megbeszélték a dolgot. TV + SztárokOrigoHalálra gázolt egy embert a villamos Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20170912-halalra-gazolt-egy-embert-a-villamos-a-moricz-zsigmond-korteren-kedden.htmlHalálos baleset történt délelőtt Budapesten, a Móricz Zsigmond körtéren. TV + SztárokOrigoBálint elárulta, hogy miért távozott a Survivorból http://www.life.hu/sztarok/20170912-ezert-tavozott-a-survivorbol-balint.htmlBálint őszintén mesélt arról, hogy miért hagyta ott a Fülöp-szigeteket. Elmondása szerint már az első pár napban tudta, hogy nem fogja bírni. TV + SztárokOrigoInternetes csaláshoz használják fel Gyurta Dani édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170912-internetes-csalashoz-hasznaljak-fel-gyurta-dani-apjat.htmlInternetes csalók pénzt kérnek Gyurta Dani édesapja nevében azzal a szöveggel, hogy Tamás Londonban ragadt és nem tud hazajönni. 1200 eurót próbálnak kicsikarni a jóhiszemű ismerősökből, megtörtént a rendőrségi feljelentés! TV + SztárokOrigoAgócs Judit 5 hetes terhesen szakított gyereke apjával, vagyis Szulák Andrea exévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170912-agocs-judit-5-hetes-terhesen-szakitott-gyereke-apjava.htmlTiszta vizet öntött a pohárba Agócs Judit, és elmondta, hogyan szakított kedvesével: 5 hetes terhes volt, amikor úgy döntött, ez nem megy tovább. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.