Gusztustalan dolgokat hazudott Csenge édesanyjának a gyilkos

gyilkos Csenge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszólalt Csenge édesanyja, és döbbenets dolgokat mesélt. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a 17 éves Csenge szórakozni indult egy szombat este, de az éjszaka folyamán nyoma veszett. Az édesanyja jelentette az eltűnését a rendőrségnek, ám a hatóságok már csak a lány holttestét találták meg.

A Borsodnádason történt eset miatt természetesen nyomozást indítottak, és meg is találták az elkövetőt, a 20 éves B. Rolandot. 30 nap előzetes letartóztatást rendeltek el, ítélet még nincs az ügyében. Roland azzal védekezett, hogy alkohol és herbál befolyásoltsága alatt állt a gyilkosság során, de Csenge édesanyjának még a rendőrautóban ülve is mindent tagadott.

17 éves Csenge szórakozni indult egy szombat este, de az éjszaka folyamán nyoma veszett (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Az anya a Riasztás című műsornak azt mesélte, hogy őt és a gyanusítottat egy autóval szállították be a rendőrségre, ám ekkor még nem tudták, hogy valóban B.Roland volt az elkövető, ezért az anya hosszas bocsánatkérésbe kezdett.

"Elnézést kérek tőled Roland, ne haragudj, bocsáss meg, hogy így meghurcolnak téged is. És belenevetett a szemembe és azt mondta, az nem baj, ha hússzor behoznak, hozzanak, csak már kerüljön elő a lány, holott ő már tudta, hogy mi történt" - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.