Az egész világot elkápráztatta szaxofonjával Marcellina, akiről egy jó ideje nem hallani. Sokáig nem is járt haza, de mostanában egyre többször van itthon. Azt mondja, meghalni jött haza.

Marcellina a '90-es évek sztárja volt, énekhangjával és szaxofonjával mindenkit levett a lábáról, és nemcsak Magyarországon. Sokáig volt itt ünnepelt csillag, de régóta nem hallani már felőle. A hazai karrier helyet inkább bejárta a világot, és csak nagyon ritkán látogatott Magyarországra, de mostanában egyre többször van itthon, és azt is elárulta, hogy miért. 

"Azt szoktam mondani, hogy hazajöttem meghalni. Ezt komolyan gondolom, mert úgy érzem, hogy itthon vannak feladataim. Itthon nemcsak zenélek, hanem más hasznos dolgokat is csinálok" - mondta az énekesnő, aki jótékonysági koncertsorozatot szervezett, a befolyt összeggel pedig a Vakok Állami Intézetét támogatta.

Marcellina saját bevallása szerint meghalni jött hazaForrás: www.vakokintezete.hu

Rengeteg élményben volt része az elmúlt években, és itthon is van dolga bőven, az életét mégsem érzi teljesnek. Sajnálja, hogy nem lett gyermeke. "A karrierem mellett szerettem volna édesanya is lenni. Imádom a gyerekeket. Sajnos, nekem elment a babám. Kétszer voltam férjnél, de jó ideje egyedül vagyok, de azért remélem, hogy még egyszer megtalál a csoda. Nehéz kapcsolatot kialakítanom, mert nem nagyon mernek közeledni felém a férfiak, persze lehet nem kicsik az elvárásaim, de a legfontosabb az, hogy legyen EMBER" - vallotta a Blikknek az énekesnő.

Meztelenre vetkőzött a 64 éves Marcellina: Fotók!
Marcellina 64 éves kora ellenére sem panaszkodhat a megjelenése miatt, ugyanis még mindig bomba alakja van. Nézd meg, hogy néz ki pucéran az énekesnő!