Marcellina meghalni jött haza

Forrás: www.vakokintezete.hu -
halál Marcellina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot elkápráztatta szaxofonjával Marcellina, akiről egy jó ideje nem hallani. Sokáig nem is járt haza, de mostanában egyre többször van itthon. Azt mondja, meghalni jött haza.

Marcellina a '90-es évek sztárja volt, énekhangjával és szaxofonjával mindenkit levett a lábáról, és nemcsak Magyarországon. Sokáig volt itt ünnepelt csillag, de régóta nem hallani már felőle. A hazai karrier helyet inkább bejárta a világot, és csak nagyon ritkán látogatott Magyarországra, de mostanában egyre többször van itthon, és azt is elárulta, hogy miért.

"

hazajöttem meghalni. Ezt komolyan gondolom,

Marcellina saját bevallása szerint meghalni jött haza Forrás: www.vakokintezete.hu

Rengeteg élményben volt része az elmúlt években, és itthon is van dolga bőven, az életét mégsem érzi teljesnek. Sajnálja, hogy nem lett gyermeke.

szerettem volna édesanya is lenni. Imádom a gyerekeket. Sajnos, nekem elment a babám.

Blikknek

Meztelenre vetkőzött a 64 éves Marcellina: Fotók!

Marcellina 64 éves kora ellenére sem panaszkodhat a megjelenése miatt, ugyanis még mindig bomba alakja van. Nézd meg, hogy néz ki pucéran az énekesnő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.