Pippa Middleton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton egy ideje nem hallatott már magáról, amióta hazatért férjével a nászútról alig olvashattunk róla. Ezúttal azonban új külsővel mutatkozott...

Pippa Middleton fényűző esküvő keretein belül mondta ki az igent Anglia egyik legsármosabb és leggazdagabb agglegényének. A mennyegzőn Katalin hercené gyerekei voltak a koszorlányok és fiúk, az ország elsőszámú asszonya pedig igyekezett a háttérbe vonulni, nehogy elvonja testvéréről a figyelmet.

A friss házasok az esküvő után azonnal nászútra indultak: a világ legromantikusabb tájain jártak. Amióta azonban újra a szürke hétköznapokat élik, alig láthattuk őket. Pippa elvonult a nyilvánosság elől, ezúttal azonban ismét lencsevégre kapták bicajozás közben. Alig ismertünk rá a fiatalabbik Middleton lányra, ugyanis alaposan megváltoztatta a külsejét:

rövid hajra váltott.

Új frizurával mutakozott Pippa Middleton Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Xpde

3 millió egy éjszaka: itt nászutazik Katalin hercegnő testvére

Pippa Middleton esküvője után most épp a mézes heteit tölti férjével, természetesen fényűző luxusban. A pár egyik állomása Sydney, ahol egy királyi lakosztályban pihenik ki a fáradalmakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.