Csomor Csilla nem tette túl magát a szakításon – Videó!

Csomor Csilla élő adás összeomlott szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok Közt egykori színésznője egy televíziós műsorban vendégeskedett. A beszélgetés a főzésről a színésznő magánéletére terelődött, aki annyira kiborult, hogy alig bírta folytatni a műsort.

Egy ideje kósza hírek terjengtek arról, hogy Csomor Csilla esetleg külföldre költözik Angliában élő párja után. Ez a távolság kezelhetetlenné vált, és mivel a színésznőnek nem volt olyan elfoglaltsága, ami ide kösse, a költözést fontolgatta. Ez azonban most változott. „Nem feltétlenül én döntöttem így"- mondta a színésznő kényelmetlenül feszengve az RTL klub élő adásában. „Nem tudom még ezt az egészet felfogni. Én bármit csinálhatok, ha az illető már nem akar ezért semmit tenni"- tette hozzá. A két műsorvezető próbálta kideríteni ennek a misztikus kapcsolatnak a részleteit, de a színésznőnél egy ponton elszakadt a cérna, és szinte küzdött könnyeivel. Kattints ide a videóért! (02:10- től kezdődik a beszélgetés.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.