VV Tivy kilállt az X-faktorból elküldött Nagy Szimonetta mellett

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor 2017 VV Tivy Nagy Szimonetta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, Nagy Szimonetta bár azt hitte jók az esélyei, mégis kiesett az X-Faktor műsorából. A fiatal lány azonban állítja, elbántak vele, és ezt egy Facebook-posztban tette közzé. A lány bejegyzésére azóta rengetegen kommentetek, a hozzászólók között van VV Tivy is. 

Nagy Szimonetta reményekkel telve indult az X-Faktorban, ám a mentorok végül négy nemmel értékelték az előadását. A fiatal lány azonban állítja, nagyon sok mindent nem önszántából, hanem utasításra csinált, és ezeknek köszönhető a negatív értékelés, amiről posztjában is ír.

Szimonetta úgy érzi, igazságtalanul bántak el vele Forrás: RTL Klub

VV Tivy a lány mellé állt, írja a Bors, szerinte szép a lány hangja, emellett több erős kijelentést is tett, a maga stílusában, aztán a mentorokra is tett pár keresetlen megjegyzést. Szimonetta örült, hogy kiállt mellette Tivy, egy hozzászólás után azt írta: „Nagy forma vagy nagyon nevetek, feldobtad a napomat".

VV Tivy Forrás: RTL II

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.