Xantus Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Xantus Barbara a legtöbb ember emlékeiben még mindig a Família Kft. Krisztájaként él, pedig a színésznő már nem tinédzser, de még mindig gyönyörű: betöltötte az 50 életévét!

Xantus Barbara nem is színészi pályára készült, az Eötvös Lóránt Tudományegyetemen végzett, csak az utolsó évében jelentkezett a Színművészeti Egyetemre, és Gór-Nagy Mária Színitanodájába. Mindkét helyre felvételt nyert, de ő az utóbbit választotta, és szerepet kapott a Família Kft.-ben, aminek tulajdonképpen az országos ismertségét köszönheti.

Xantus Barbara Esztergályos Cecíliával a Família Kft.-ben Forrás: MTVA

1991-től egészen 1998-ig alakította Krisztát a sorozatban, és bár még a legtöbb ember emlékezetében úgy él, mint egy tinédzser, Xantus Barbara bizony már betöltötte az 50. életévét.

Xantus Barbara még mindig gyönyörű Forrás: Facebook/Barbara Xantus

A színésznőn azonban nem látszik a kor, még most is pontosan olyan gyönyörű, mint a sorozat idejében, csak már nem lehet annyiszor látni a tévében, a színpadon viszont annál többször jelenik meg. Jelenleg a Turay Ida Színház színésznője!

/1505/Hogya2015531151444Badár Sándor előadásait felveszik és feltöltik az internetre: ezzel meglopják a sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20170914-badar-sandor-eloadasait-felveszik-es-feltoltik-az-internetre.htmlNem könnyű a humoristák élete, hiszen újra és újra megnevettetni az embereket sokkal nehezebb, mint könnyeket csalni a szemükbe. Az emberek azonban még inkább megnehezítik a stand up comedysek dolgát: felveszik az előadásokat, közzéteszik, így a következő állomáson már mindenki ismeri a poént. TV + SztárokOrigoVV Tivy kilállt az X-faktorból elküldött Nagy Szimonetta melletthttp://www.life.hu/sztarok/20170914-vv-tivy-kilallt-az-x-faktorbol-elkuldott-nagy-szimonetta-mellett.htmlAhogy már írtunk róla, Nagy Szimonetta bár azt hitte jók az esélyei, mégis kiesett az X-Faktor műsorából. A fiatal lány azonban állítja, elbántak vele, és ezt egy Facebook-posztban tette közzé. A lány bejegyzésére azóta rengetegen kommentetek, a hozzászólók között van VV Tivy is. TV + SztárokOrigoLetámadta egy rajongója Janicsák Vecáthttp://www.life.hu/sztarok/20170914-letamadta-egy-rajongoja-janicsak-vecat-megcsokolta.htmlSajátosan lepte meg Janicsák Vecát az egyik rajongója. Az énekesnő azóta óvatosabb. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPippa Middleton levágatta a haját - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170913-pippa-middleton-levagatta-a-hajat.htmlPippa Middleton egy ideje nem hallatott már magáról, amióta hazatért férjével a nászútról alig olvashattunk róla. Ezúttal azonban új külsővel mutatkozott...TV + Sztárok--1 millióért motivál Berkihttp://www.life.hu/sztarok/20170913-berkinel-egy-milliot-fizetsz-motivalasert.htmlHihetetlen, hogy mit ki nem talál még Berki Krisztián. A tévésztár tudását, amit egy OKJ-s tanfolyamon szerzett, most 1 millió forintért adja tovább. TV + SztárokOrigoPumped Gabo szerint így kell takarítani: Videó! (18+) http://www.life.hu/sztarok/20170913-igy-kell-takaritani-pumped-gabo-szerint.htmlPumped Gabo megmutatta hogyan kell takarítani... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.