Josh Duhamel válás Fergie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Januárban még együtt ünnepelték 8. házassági évfordulójukat, azóta nagyot fordult a kocka. A sztárpár már hónapokkal ezelőtt a válás mellett döntött. Előbb családjukat értesítették a fejleményekről, mert nem akarták, hogy a hírekből értesüljenek döntésükről.

Ismét szabad préda lett a sármos színész Josh Duhamel, aki Fergievel alkotott 8 évig egy párt. A Transformes sztárjának és a Black Eyed Peas énekesének egy közös gyermeke született, a 4 éves Axl Jack Duhamel. A pár a legnagyobb egyetértésben szakított, sőt még most is nagyon jó a kapcsolat közöttük. Abban egyetértenek, hogy ők a gyerek miatt ár elválaszthatatlanok, és kisfiúknak is az a legjobb, ha szülei egyetértésben nevelik őt. Fergie a napokban érkezett Brazíliába, ahol már nem viselte gyűrűjét, férje pedig már nélküle jár bulizni.

#axljack backstage with me and @joshduhamel mesmerized by #drdeuss! #hellofuture #sanfordhealth

Fergie (@fergie) által megosztott bejegyzés,

Happy birthday...Love you buddy.

Josh Duhamel (@joshduhamel) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.