Gór Nagy Márián nem látszik, hogy már 70 éves, és erre meg is van a magyarázata: "A szeretet és a jó szex a titkom. Ettől vagyok ma is fiatalos" - árulta el a színésznő.

Gór Nagy Mária 70 évesen is formában van, sok fiatalabb nő irigyelheti meg a színésznő alakját, aki tesz is azért, hogy ilyen jól nézzen ki. Sokat edz, tornázik, ennek köszönhetően pedig bármikor ledobná újra a textilt, ugyanis még ma is büszke arra, ahogy meztelenül kinéz.

Gór Nagy Máriát a jó szex tartja fiatalonForrás: TV2/Mokka

Ő volt egyébként az első színésznő itthon, aki meztelenül jelent meg a kamerák előtt, és egyáltalán nem bánja, de ma már nem vetkőzne akárkinek. Ma is ledobnám a textilt. Buda el van tőlem ájulva, de idegeneknek azért nem mutogatnám magam, kivéve, ha a híres szerb filmrendező, Kusturica kérne fel. Ha ő megkeresne egy szereppel, ami vetkőzést igényel, a filmvásznon is megtenném a kedvéért. Nem frusztrál a korom, remekül érzem magam a bőrömben. A szeretet és a jó szex a titkom, ettől vagyok ma is fiatalos" - árulta el a hot! Magazinnak a színésznő, aki korábban magánéleti válságáról is vallott.