Katie Holmes betartott mindent a Tom Cruise-zal kötött közös szerződésből, de az ex férje így is belekötött. 

Ahogy azt már megírtuk, közel 6 évig tartó házasság után, 2012 nyarán elvált Katie Homles és Tom Cruise. Közös megegyezés alapján az a döntés született, hogy a kislányuk az anyukával marad, de a híres színész gyakran látogatja majd. 

Cruise 8 millió dollárt, azaz 2,5 milliárd forintot hagyott a feleségére egy különleges feltétellel: 5 évig nem mutatkozhat nyilvánosan egy férfival sem. A sztáranyuka pedig be is tartotta a szabályt, ám az évek elteltek, így mostmár boldogan lelepleződött Jamie Foxx-szal, akivel már évek óta titkos párkapcsolatban élnek. 

Tom Cruise nem nézi jó szemmel, hogy a volt felesége - vele ellentétben - boldogForrás: AFP/Win Mcnamee

Sorra jelennek meg róluk a lesifotók, ahogy kézen fogva, ölelkezve bukkannak fel itt-ott, és láthatóan örülnek, hogy véget ért az évekig tartó bújkálás. De Cruise nem tudta szó nélkül hagyni a dolgot. Elmondása szerint tudott a színészek viszonyáról, de mivel Jamie-t a barátjának gondolta, ezért úgy érzi, mindketten elárulták őt - írta meg a HollywoodLife

A rajongók azonban teljesen kiakadtak a sztárapuka kirohanásán, és azonnal védelmükbe vették a szerelmeseket: kommentek hada árasztotta el a közösségi oldalát.

Mostmár mindenki tudj: Katie Holmes és Jamie FoxxForrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Dobn, Rmbi

"Nem Katie árult el, aki évek óta szeret egy férfit, aki apaképet szeretne adni a lányának. És ha már itt tartunk, Tom, mikor látogattad meg utoljára Surit?"

"Nem is értem miért vagy féltékeny. Katie a tiéd volt, csak te hülye voltál és elrontottad. Törődj már végre bele"