Egy hét után leveszik Demcsák Zsuzsát a képernyőről

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa ATV baki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap reggel az ATV reggeli műsorában, a Startban Demcsák Zsuzsa igen furcsán viselkedett. Nagyon sokat bakizott, alig forgott a nyelve és furcsábbnál furcsább kérdéseket tett fel Szanyi Tibornak, aki ugyan állta a sarat, de gyakorlatilag egyedül vitte el a beszélgetést.

Demcsák Zsuzsa beszéde már a beköszönéstől akadozott, és kissé furcsánnak, zavartnak tűnt. Több portál is azt feszegette, hogy a műsorvezető ittas állapotban volt. A Bors megkereste Demcsákot, hogy mondja el, mi áll fura viselkedése mögött, aki rossz alvásra panaszkodott:
"Az utóbbi időben sajnos nem alszom túl jól. Ha valaki keveset alszik, akkor elfárad, és ez akarva-akaratlanul is látszik rajta. Egy nyelvbotlás nem azt jelenti, hogy ne kapnák a nézők továbbra is azt a szakmaiságot, amit megszoktak tőlem."

A Blikk viszont azt írja, hogy Demcsák karrierje veszélybe került, ugyanis az ominózus eset miatt az ATV vezetése kiakadt. A lap úgy értesült, hogy a műsorvezetőt felfüggesztették, vizsgálat indult az ügyében, és annak lezárultáig nem kerülhet képernyőre. A felvételt itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.