Elhunyt Bobby Heenan pankrátor 73 évesen

Forrás: Thinkstock -
halál pankrátor Bobby Heenan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bobby Heenan legendás pankrátor volt, később mendezserként tett szert hírnévre. Páratlan karrierjének köszönhetően a hírességek csarnokába is bekerült. 73 évesen távozott az élők sorából.

Családja közölte a szomorú hírt, miszerint Bobby Heenan elhunyt. Mindenkit megrázott a sportoló halála, hiszen nagy küzdő volt, de az utolsó meccset már nem tudta megnyerni. Hosszú ideje harcolt a rák ellen, de nem ő került ki győztesen, 73 évesen távozott az élők sorából. 2002-ben diagnosztizálták torok- és nyelvrákkal, azóta vívta a csatáját, beleértve a folyamatos műtéteket, és állkapcsának rekonstrukcióját.

Meghalt a neves pankrátor és menedzser Forrás: Thinkstock

Bobby Heenan annak idején pankrátorként tett szert nagy hírnévre, de később menedzserként is nagyot alkotott, minden idők legjobbjának tartották. 2004-ben még a Hírességek csarnokába is bekerült, hiszen ebben a sportban az ő neve az egyik legnagyobbnak számít - írja alatimes.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.