Hilarie Burton és Jeffrey Dean Morgan második gyermeküket várják - Fotó!

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison -
Hilarie Burton Jeffrey Dean Morgan terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hilarie Burton és Jeffrey Dean Morgan második gyermeküket várják, ezt pedig az Emmy vörös szőnyegén jelentették be. Ez aztán a meglepetés. 

A színészpár második közös gyermekét várja, az örömhírt pedig az Emmy vörös szőnyegén jelentették be. Jeffrey Dean Morganan látszik, milyen hihetetlenül boldog attól, hogy kétszeres apuka lesz, de Hilarie Burton is majd' kicsattant az örömtől. Az édes páros nem is tudott mást tenni a kamerák kereszttüzében, csak mosolyogni.

Nagyon boldog család az övék! Forrás: Getty Images/2017 J. Merritt/J. Merritt

A páros egyébként 2009-ben kezdett el randizni, kapcsolatuk pedig hihetetlenül gyorsan komolyodott. Egy évvel később, 2010-ben meg is született az első közös gyermekük, egy kisfiú, aki hamarosan kistestvért is kap! Gratulálunk.

Debreczeni Zita elárulta, milyen pasi Giannihttp://www.life.hu/sztarok/20170918-debreczeni-zita-elarulta-milyen-pasi-gianni.htmlDebreczeni Zita és Gianni már fél éve férj és feleség, kapcsolatukról azonban nem nagyon beszéltek. Ezúttal azonban Zita kivételt tett, és elárult egy-két titkot. TV + SztárokOrigoSarka Kata és Noncsi elképesztően aranyosak: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170918-igy-cukiskodik-sarka-kata-es-noncsi.htmlNagyon cuki videó került fel nemrég Sarka Kata oldalára: úgy tűnik imádnak együtt lenni a lányával, Noncsival. TV + SztárokOrigoNem tudta rávenni az orális szexre a lányt Pumped Gabohttp://www.life.hu/sztarok/20170918-pumped-gabo-nem-tudta-oralis-szexre-birni-a-lanyt.htmlFigyelem, figyelem: íme, a XXI. századi romantika, Pumped Gabo előadásában: Videó! TV + Sztárok--Ezért esett ki a játékból Détár Enikő: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170918-kiesett-a-jatekbol-detar-eniko.htmlA rangidősnek, Détár Enikőnek kellett távoznia a Sztárban Sztár adásából. Hogy mit gondol a kieséséről a színésznő, hogyan látja az okokat, és min tervez változtatni a jövőben, a kiesését követően elmondta. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÖrdög Nórát a kislánya, Mici sminkelte ki - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170918-ordog-norat-a-kislanya-sminkelte-ki.htmlÖrdög Nóra kislánya, Mici igazi nő, így már ő is érdeklődik a sminkek iránt, és nagy szakértelemmel kezdte el pingálni anyukája arcát! TV + SztárokOrigoKirály Viktor hangja megváltozik az alkoholtól: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170918-megvaltozik-kiraly-viktor-hangja-az-alkoholtol.htmlMindenkit levett a lábáról Király Viktor, hiszen döbbenetesen jól alakította Charliet a Sztárban sztár című műsorban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.