Ben Affleck barátnője ott volt az Emmy-gálán: így néz ki Lindsay Shookus

Lindsay Shookus Ben Affleck Emmy-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Affleck végleg lezárta a házasságát Jennifer Garnerrel. Új barátnője van....

Sokan szurkoltak azért, hogy Ben Affleck és Jennifer Garner kapcsolata helyreálljon, de erre már nincsen esély. A színésznek ugyanis már egy jó ideje új barátnője van. Lindsay Shookus a Saturday Night Live című műsor egyik producere. Az Emmy-gálán ezúttal őt is lehetett látni, hiszen díjjal jutalmazták a show-t, amit Lindsay is átvett.

Ő Ben Affleck új barátnője Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Hosszú, passzos fekete ruhában jelent meg a vörös szőnyegen Lindsay, de főként a kollégáival lehetett együtt látni őt az eseményen. Bár munkássága miatt kitüntetést érdemel, a nagyközönség számára a neve mindig is azért lesz ismerős, mert ő Ben Affleck barátnője.

Berki Krisztián szteroidozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170918-szteroidozott-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián rengeteget edz azért, hogy megtartsa méreteit, de nem mindig tisztán űzte a sportolást. Bevallotta, hogy ő is használt szteroidot. TV + SztárokOrigoDemi Lovato szexualitása továbbra sem egyértelmű http://www.life.hu/sztarok/20170918-demi-lovato-szexualitasa-kerdesesse-valt.htmlÚgy tűnik egy darabig Demi Lovato ismét központi téma lesz, ugyanis sokak fejében megfordult a kérdés: vajon biszexuális vagy leszbikus a szexi sztár? TV + Sztárok--Hilarie Burton és Jeffrey Dean Morgan második gyermeküket várják - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170918-hilarie-burton-es-jeffrey-dean-morgan-masodik-gyermekuket-varjak.htmlHilarie Burton és Jeffrey Dean Morgan második gyermeküket várják, ezt pedig az Emmy vörös szőnyegén jelentették be. Ez aztán a meglepetés. TV + Sztárok--Dobó Kata és Andy Vajna 11 évvel a szakítás után is barátokhttp://www.life.hu/sztarok/20170918-andy-vajna-es-dobo-kata-baratok-maradtak.htmlA Filmgyár 100 éves évfordulója alkalmából tartott hatalmas ünnepségen a szakma jeles képviselői is részt vettek. A meghívott vendégek között volt Andy Vajna és Dobó Kata is, akik régi barátként üdvözölték egymást. TV + Sztárok--Debreczeni Zita elárulta, milyen pasi Giannihttp://www.life.hu/sztarok/20170918-debreczeni-zita-elarulta-milyen-pasi-gianni.htmlDebreczeni Zita és Gianni már fél éve férj és feleség, kapcsolatukról azonban nem nagyon beszéltek. Ezúttal azonban Zita kivételt tett, és elárult egy-két titkot. TV + SztárokOrigoSarka Kata és Noncsi elképesztően aranyosak: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170918-igy-cukiskodik-sarka-kata-es-noncsi.htmlNagyon cuki videó került fel nemrég Sarka Kata oldalára: úgy tűnik imádnak együtt lenni a lányával, Noncsival. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.