Ezzel a gyémántgyűrűvel kérték meg Tücsi kezét: Fotó!

Tücsi Claudia Aryee eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi különleges fotót tett közzé az oldalán: nem csoda, hogy ez lett az egyik kedvence. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Sofron István megkérte Tücsi kezét, aki természetesen igent mondott. Egy romantikus fotóval közölték a hírt a rajongókkal, akik többezer kedveléssel fejezték ki az örömüket.

Most pedig egy újabb kép került fel Tücsi oldalára, amelyen már kicsit közelebbről is megpillanthatjuk a gyémántgyűrűt. A képet a szexi szépség édesapja készítette a szerelmesekről, akik le sem tagadhatnák, hogy mennyire boldogok:

Azt még nem tudni, hogy a páros mikorra tervezi az esküvőt, de reméljük, hogy nem az Államokban, hanem itthon kelnek majd egybe.

Feneket és pasit is villantott Tücsi - Fotó!

Tücsi, a Sláger Tv szexi angyala nem tétlenkedik, ha a szelfizésről van szó. Közösségi oldalát naponta árasztja el dögösebbnél dögösebb képekkel, a férfi követői örömére többnyire lenge öltözetben. Ezúttal nem csak feneket, de pasit is villantott...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.