cselszövő Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább fokozódik a feszültség a túlélőshow játékosai között. Már így is folyamatos a viszály, az csak rontott a helyzeten, hogy mindannyian a Holtak szigetére kerültek.

Nóra, Lilla és Anita nehéz helyzetben van. Eddig is folyamatos volt a veszekedés és áskálódás a lányok között. Most viszont, hogy egy törzsbe kerültek a legkisebb dolgok miatt is egymás torkának esnek. Csak ront a helyzeten, hogy egy játék dönti el, melyikükből lesz a törzsfőnök. A sorozat következő adásából kiderül, hogy ki az aki a legtöbbet taktikázott és az orránál fogva vezette játékostársait. Sőt, azt is megtudjuk, hogy ki jön rá, hogy eddig kígyót melengetett a keblén. A szavazás mindenkit meglepett, most már biztos, hogy az ármánykodás célt ér. A bent maradtak azonban nem adják fel: "Itt nem lesz taktikázás, csak harc!" - vajon sikerrel járnak?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.