Magyarországra is kerülhetett a németországi üvegszilánkos édességből

üvegszilánk Németország édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Németorszgában gyártott nugát szeletben üvegdarabot találtak, de nemcsak ott került forgalomba az édesség. Magyarországon is lehett a szennyezett szeletből!

Németországban üvegdarabot találtak egy édességben, ezért adott ki figyelmeztetést a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, mivel Magyarországra is kerülhetett a kiadott édességből. A tájékoztatás szerint a bio, vegán, ropogós rizses nugát szelet Németországon kívül a Cseh Köztársaságban és Magyarországon is forgalomba kerülhetett a Rossmann üzletláncban.

Üvegdarabot találtak ebben a fajta édességben Forrás: RASFF

A januári szavatosságú termék 80 grammos kiszerelésben kapható az üzletláncban, de már levették a polcokról - írja a Nébih. A már megvásároltakat pedig blokk nélkül is visszaveszik. A gyártó elővigyázatosságból az érintett tételen túl más tételeket is kivonatott a forgalomból.

Testbalzsam és vér borítja a temetőt http://www.life.hu/news/20170919-verben-uszik-egy-temeto.htmlHát ilyet sem látni mindennap: de vajon hogy kerülhetett ennyi vér a felszínre? NewsOrigoFelvették a torreádor halálát - Videó - 18+http://www.life.hu/news/20170919-bika-olte-meg-a-torreadort.htmlA véres sport kedvelői nem feltétlenül azért mennek az arénába, hogy végignézzék, ahogy a bikát agyonszúrják. Mindig benne van a levegőben a feszült várakozás, hátha a torreádor is megsérül a viadalban. NewsThinkstockRiasztást adtak ki hatalmas esőzések, erős szél miatthttp://www.life.hu/news/20170919-riasztast-adtak-ki-hatalmas-esozesek-eros-szel-miatt-idojaras.htmlAkik eddig még reménykedtek, azoknak is be kell látniuk: itt az idő elővenni a melegebb ruhákat. Az meteorológiai szolgálat erős szél és esőzés miatt adott ki riasztást. News--Ruha nélkül szaladgált egy lány az egyetem területén: Videó! (18+)http://www.life.hu/news/20170918-anyaszult-meztelenul-rohangalt-egy-lany.htmlAz okokat nem is érdemes firtatni: sosem fogjuk megtudni, hogy ez miért tűnt jó ötletnek. NewsThinkstockKathleen Marden állítja: ufók rabolták el nagynénjét és nagybátyjáthttp://www.life.hu/news/20170918-kathleen-marden-allitja-ufok-raboltak-el-nagynenjet-es-nagybatyjat.htmlKathleen Marden kislány volt még, amikor a nagynénje és nagybátyja találkozott az idegenekkel. Felnőttként kezdte el vizsgálni a beszámolóikat, és arra jutott, hogy igaz, amit állítottak. NewsOrigoSavval támadtak fiatal amerikai turistákra Marseille-benhttp://www.life.hu/news/20170917-savval-tamadtak-fiatal-amerikai-turistakra-marseille.htmlSavval támadtak négy fiatal amerikai turistára vasárnap reggel a dél-franciaországi Marseille főpályaudvarán, az elkövetőt elfogták - közölte a marseille-i ügyészségi hivatal.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.