Nagy Alekosz 30 milliós perre készül a TV2 és Hajdú Péter ellen

Forrás: TV2 -
Nagy Alekosz per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Alekosz nagy perre készül, amelyben érintett Hajdú Péter, és a korábbi csatornája is. A celeb beszámolója szerint 30 millió forint a tét.

Nagy Alekosz annak idején a ValóVilágban tett szert ismertségre, ráadául ő lett az akkori széria győztese. Sokáig azonban nem maradt a csatornájánál, gyorsan átigazolt a TV2-höz állítólag Hajdú Péter kereste meg egy ajánlattal, de már ott sincsen műsoron. Természetesen a csatornaváltás nem ment simán, ennek a jogi következményei még máig nincsenek lerendezve, de Alekosznál most telt be a pohár. Azt állítja ugyanis, hogy egykori csatornája vállalta a perköltséget, de most egyedül maradt, és senki nem vállalja az állítólag szerződésben vállalt kötelezettségeit.

Alekosz folytatja a harcot Forrás: TV2

"Mindenki terel, hárít, másokra mutogat, amnéziában szenved" - írta Facebook- oldalára Alekosz, és az évtized médiapereként harangozta be a jövő eseményeit.

Hamarosan megnevezem az Ügyvédi Irodát, amely elvállalta az Évtized Médiaperét,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.