Új szerepe miatt hízott Emma Stone - Kép!

Forrás: AFP -
hízott Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A La La Landben már túlságosan sovány alakjára hívta fel a figyelmet a bájos színésznő, a mostani szerepéhez azonban pont az ellenkezőjére volt szükség.

Következő filmjében, a Battle of Sexes-ben egy teniszező nőt, Billie Jane Kinget játssza. A törékeny színésznőnek a szerep miatt nem csak híznia, de erősödnie is kellett, hogy hiteles legyen a sportoló szerepében. A hízással önmagában még egyszerű is lenne, de a kilókat leginkább izom formájába kellett magára építenie, amiben egy kifejezetten sztárokkal foglalkozó edző, Jason Walsh segített.

„Emma nagyon komolyan vette a munkát. Mindent meg akart tenni, hogy a lehető leghitelesebben alakítsa Billie Jane Kinget" -
árulta el az edző. Ennek érdekében rengeteget sportolt, és egy testtömeg növelő étrendet követett, miben nagy szerepet kaptak a protein shakek.

A színésznő 7 kg-ot hízott a La la land óta újabb szerepe kedvéért Forrás: FilmMagic/2017 Michael Tran/Michael Tran

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.