fashion week Michelle Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodaszép ex-elnökfeleség szuper ruhatárát már nehezebb követni, mióta élete nem a nyilvánosság előtt zajlik. Egy-egy híresebb ruhatervező oldalán el lehet ccsíphetünk el róla pár képet.

A legjobban öltözött elnökfeleség címet viselte Obamané, aki annak ellenére, hogy már nem first lady, még mindig nagyon divatos. Bár most nem jár hivatalos vacsorákra, elnöki bálokra, azért mindig van olyan rendezvény, ahol lencsevégre kapják elragadó ruháiban. Az elnöki évek alatt megszerette a klasszikus, visszafogottan elegáns, személyre szabott öltözéket. Továbbra is szívesen választ magának hasonló stílusú ruhákat, de ha a sors úgy hozza, hogy egy gimnáziumban ő tartja a beszédet, akkor képes a leglazább oldalát is megmutatni.

Michelle Obama mindig is szerette különleges ruhákat Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Kevin Winter

Ezt a ruhát viselte első nyilvános megjelenésén, mióta nem first lady Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Gerardo Mora

Az MTV 2017 College Signing Day-en kifejezetten lazára vette Forrás: Getty Images for MTV/2017 Getty Images/Bryan Bedder

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.