Krokodil végzett a férfival, aki sámánnak hitte magát: videó

Forrás: AFP/PNS -
halál sámán krokodil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes eset történt nemrég Indonéziában: egy krokodil ölte meg a férfit, aki sámánnak hitte magát. 

Suprianto azt vallotta, hogy ő egy különleges sámán, aki képes hatalmat gyakorolni még akár a hüllők felett is. Természetfeletti erejét többek szeme láttára próbálta megmutatni, de a különleges performansz sajnos tragédiába torkollott.

A férfi holtteste a krokodiltámadás ellenére előkerült
Képünk illusztráció Forrás: AFP/PNS

Muara Jawa régióban készült egy felvétel, amelyben a krokodilokkal úszó férfi próbatételét láthatjuk. A sámán azonban nem élte túl a veszélyes kísérletet: egy darabig úszkált, majd elnyelték a habok, és már csak a holtteste került elő.

Érdekes módon a víz felszínén lebegő sámán teste teljesen sértetlen volt, vagyis a krokodilok nem tekintették potenciális zsákmánynak. A rendőrök szerint leránthatták az állatok a folyó mélyére, de miután megfulladt, elengedték - írta meg az Unilad.

Krokodillal akart közösülni egy férfi: meghalt

A 26 éves férfi drogok befolyásoltsága alatt határozta el, hogy nemi aktusba kezd egy sósvízi krokodillal, de az állat önvédelemből megtámadta. A barátai szerint rendszeresen kábítószerezett, de soha nem csinált még ilyen hülyeséget. Olvass tovább itt...
Riasztást adott ki az OMSZ vihar miatthttp://www.life.hu/news/20170921-riasztast-adott-ki-az-omsz-vihar-miatt-tobb-megyere.htmlAz erős szél és a várható eső miatt első-, másod- és harmadfokú figyelmeztetést adott ki az ország középső részére és keleti felére az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Döbbenetes fotó készült egy menekülő ufóról http://www.life.hu/news/20170920-igy-menekul-a-rendorok-elol-az-ufo.htmlElképesztő fotó készült a napokban Argentínában: sikerült lefotózni egy menekülő földönkívülit. News--Így néz ki most az éhező és csontsovány jemeni kisfiú, Saleem - Fotó!http://www.life.hu/news/20170920-igy-nez-ki-most-az-ehezo-es-csontsovany-jemeni-kisfiu-saleem.htmlŐ volt a jemeni szenvedés arca: Saleem egy évvel ezelőtt csontsoványan, az éhhalál küszöbén vált ismertté, de nagy változáson esett át azóta. Így néz ki most a kisfiú, akinek állapota milliókat döbbentett meg. NewsOrigoFutás közben rendszeresen egy család háza elé székel a nő http://www.life.hu/news/20170920-rendszeresen-egy-csalad-haza-ele-urit-egy-no.htmlMegint csak az indítékra lennénk kíváncsiak, hiszen biztosan nem véletlenül ürít a ház elé a futónő. NewsThinkstockElizabeth Smartot 9 hónapig erőszakolta elrablója, menekülése után is öngyilkos akart lennihttp://www.life.hu/news/20170920-elizabeth-smartot-9-honapig-eroszakoltak-menekulese-utan-is-ongyilkos-akart-lenni.htmlSaját hálószobájából rabolták el Elizabeth Smartot évekkel ezelőtt, Salt Lake City-ben. A fundamentalista mormon férfi 9 hónapon át tartotta fogva és erőszakolta meg naponta. Menekülése után is öngyilkos gondolatok foglalkoztatták. News--Szeptember 23-án eljöhet a világvége!http://www.life.hu/news/20170919-szeptember-23-an-eljohet-a-vilagvege.htmlMár csak néhány napig élvezhetjük az életet, ugyanis szeptember 23-án eljön a világvége, legalábis David Meade numerológus szerint. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.