Így távozott az ATV-től Demcsák Zsuzsa

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa ATV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ominózus elmúlt heti interjú és felfüggesztése után Demcsák Zsuzsa szerdán reggel a Facebookon közölte, egy jó hangulatú beszélgetés keretében felmondott az ATV-nél. A távozó Demcsák Zsuzsa megpróbált jókedvet erőltetni az arcára, de látszott, hogy a sírás kerülgeti, állítják szemtanúk. A műsorvezetőt a hírigazgató, Bednárik Imre és a vezérigazgató, Németh Szilárd kísérte ki az épületből. 

Mint ismeretes, az ominózus pénteki Szanyi-interú után a csatorna azonnal felfüggesztette Demcsákot, és belső vizsgálatot indítottak. A Bors úgy tudja, nem volt kétséges, hogy megszűnik-e a műsorvezető munkahelye vagy sem, az ügy csakis azért húzódott három munkanapon át, mert Demcsák egyszerűen nem volt hajlandó bemenni és leülni a főnökével, Németh Szilárd vezérigazgatóval. A lap úgy tudja, a csatorna vezetése kedd estére sokallt be, és Zsuzsát egy hivatalos levélben értesítették arról, hogy ha szerda reggel nem megy be, akkor is döntést hoznak.

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

A napilap informátora szerint a megbeszélés nem tartott sokáig, Demcsákot a már megírt szerződészárás várta, ami közös megegyezésről szól, és amit alá is írt. A lap újságírója a tévé székháza előtt várta Zsuzsát, és megkérdezte tőle (utalva Demcsák korábbi magyarázkodására) mit jelent pontosan a kóros fáradtság.

"Elmegyek pihenni, ez azt jelenti" - válaszolta röviden Demcsák, arról azonban nem beszélt, mennyi időre vonul vissza.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.