Istenes László TV2 autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedd délután súlyos autóbalesetet szenvedett a TV2 műsorvezetője. Egy furgon csapódott a kocsijába, aminek következtében egy fának ütközött. Istenes Lászlónak ennek ellenére sikerült érintetlenül kiszállnia a járműből.

"Tegnap délután egy elég nagy balesetem volt, amelynek kapcsán életemben először élhettem át valós helyzetben, autóban egy ilyen élményt. Az ütközés néhány centiméterre tőlem, a hang, a szag... nem kívánom senkinek. Bár van egy enyhe nyak és fejfájásom, de szerencsére karcolások nélkül megúsztam a dupla ütközést, amit első körben egy furgontól kaptam a „B" oszlop mögött, aztán egy fától, aminek nekicsapódott a kocsi fenékkel. (...) A kép talán nem adja vissza a valós látványt, de sajnos a kocsi karosszériája szinte totálkáros lett Az aggódó Barátaimnak, Ismerőseimnek üzenem, hogy jól vagyok. A jelet pedig vettem, tudom, hogy mostanában túl sok helyen próbálok maximálisan helytállni... próbálok visszavenni, bár imádok mindent, amit most csinálhatok" - posztolta Istenes a Facebookjára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.