Megölte magát a kisfiú, aki rossz jegyet kapott az iskolában

Forrás: Thinkstock -
iskola öngyilkosság érdemjegy gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagyberegi család története felzaklatta a helybélieket. Senki nem érti, hogy a kisfiú miért döntött az öngyilkosság mellett. 

A hírek szerint Ernő egyest kapott az iskolában, majd lebukott egy tanóra alatt folytatott levelezéssel. A tanítónője közölte vele, hogy az esetről tájékoztatni fogja a szüleit. Ezt követően a kisfiú

hazament az iskolából, és felakasztotta magát.

"Enikőék családját mindenki sokra tartja Nagyberegen, nem is értjük, hogy történhetett meg pont velük ez a tragédia. A kis Ernő olyan jó és tisztelettudó gyerek volt, és ahogy tudom, kitűnően tanult. A faluban mindenki azt találgatja, hogy mi vihette rá erre őt, mi lehetett az a probléma, amiből ennyire nem látott kiutat" - mondta egy falubéli.

Senki nem tudja, hogy milyen problémákkal küzdhetett a kisfiú
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Nem csak az ismerősök, hanem Ernő edzője is értetlenül áll a helyzet előtt:

"Ő nem csak remek focista, hanem remek ember is volt. Imádott játszani, mindene volt a labda"

Szakemberek szerint a mai fiataloktól a család nem az erőfeszítést, hanem a jó teljesítményt várja el, ez pedig sok esetben komoly traumát okozhat a gyerekekben.

"Mivel már úgy kerülnek iskolába, hogy tudnak írni-olvasni, ezért az első években nem tanulnak meg küzdeni, később pedig az első kudarcnál könnyen feladják a harcot" - mondta Végh József kriminálpszichológus a Blikknek.

Sztárcsemeték, akiknek az életét tragédiák és függőségek árnyékolják be

A reflektorfényben élni nehéz, ám abban felnőni még nehezebb, hiszen a gyermekek ezt nem választották, nem készültek fel rá. Gyakran még a felnőttek is összeroppannak a népszerűség súlya alatt, képzeljük el, miként éli ezt meg egy kisgyermek vagy egy tinédzser. Hiszen manapság épp olyan kíváncsiak vagyunk a gyerekekre, mint híres szüleikre. Olvass tovább itt...

Szlovéniában és Ausztriában is havazott: nagyon közeleg a télhttp://www.life.hu/news/20170921-szloveniaban-es-ausztriaban-is-havazott.htmlMíg nálunk csak az eső szakad, Szlovéniában és Ausztriában is havazott. News--Pártai Lucia állítja, nem lehet egy hónapra előre látni az időjárásthttp://www.life.hu/news/20170921-partai-lucia-allitja-nem-lehet-egy-honapra-elore-latni-az-idojarast.htmlSzinte nincs olyan ember, aki ne nézne rá olykor az időjárás-előrejelzésekre. Ha a következő napokra vagyunk kíváncsiak, fontos információkat kapunk, de két héten túl, már semmiképpen nem vehetjük készpénznek a prognózist. News--Vicces! Bármilyen akcentussal képes beszélni a férfi: videó http://www.life.hu/news/20170921-barmilyen-akcentust-kepes-leutanozni-a-ferfi.htmlDöbbenetes, hogy mennyi akcentust képes leutánozni ez a férfi. Vajon meddig gyakorolta? NewsOrigoFanszőrzetével dobálja az embereket egy japán férfi: videó http://www.life.hu/news/20170921-fanszorzetevel-dobalja-a-japan-metro-utasait-egy-ferfi.htmlElképesztő, hogy embereknek miféle hülye perverzióik vannak. Nem is tudjuk elképzelni, hogy a fanszőrzettel való dobálózás például miért tűnik jó ötletnek? NewsOrigoElőkerült Ariane Lak, a brit milliomosnő http://www.life.hu/news/20170921-fel-ev-utan-kerult-elo-hajlektalankent-ariane-lak.htmlMár lassan mindenki kezdte feladni a reményt, amikor a magánnyomozó végre sikerrel járt: megtalálta a döbbenetes körülmények között élő milliomosnőt. News--Krokodil végzett a férfival, aki sámánnak hitte magát: videóhttp://www.life.hu/news/20170921-egy-krokodil-vegzett-az-indonez-samannal.htmlDöbbenetes eset történt nemrég Indonéziában: egy krokodil ölte meg a férfit, aki sámánnak hitte magát. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.