Hajdú Péter odaadná a veséjét Sarka Katának

Fotó: Mudra László/Origo -
Sarka Kata vese Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este láthatjuk majd a #Bochkor című műsort az ATV-n, aminek felvételén Hajdú Péter meglepő dolgot árult el.

Egy külföldi hír kapcsán vetődött fel a kérdés, hogy a műsorba meghívott vendégek közül ki kinek adná oda a veséjét, ha ezzel megmentené az illető életét. Hajdú Péter pedig azt mondta, hogy Sarka Katának adományozná oda a szervet, miután Szabó Zsófi Hajdú és Sarka nevét is megemlítette.

"Tök fura, Katának, bár válófélben vagyunk, én is odaadnám. A gyerekeim anyja, és tudom, hogy ha elveszítenék őt, akkor nekik rossz lenne" - mondta Hajdú.

Hajdú Péter odaadná a veséjét Sarka Katának Fotó: Mudra László/Origo


Zsófi azután arra is kíváncsi lett, hogy akkor is ilyen nagylelkű lenne-e volt nejével a showman, ha nem lennének közös gyerekeik, mire Hajdú azt válaszolta, hogy átgondolná, de valószínűleg akkor is odaadná.

Az Esti Frizibi műsorvezetője elárulta a Blikknek, hogy milyen viszonyban vannak, mennyit is találkozik Sarkával:
"Róluk (a gyerekek - a szerk.) szoktunk beszélgetni, a gyerekneveléssel kapcsolatban konszenzus van köztünk. Nem vagyunk rosszban, de nem járunk össze. Annyi ideig találkozunk, amikor elhozom és visszaviszem a gyerekeket."

Hajdú a lap kérdésére azt is elmondta, hogy nem adták be újra a válókerestet.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.