Karrierről, családról, Gyurta Daniról mesélt Cserpes Laura

Forrás: Facebook/Cserpes Laura -
Cserpes István Sztárban sztár Cserpes Laura Gyurta Dániel Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelméről, Gyurta Daniról, a családja anyagi helyzetéről, és az azt övező szereteotípiákról és a Sztárban sztárbanról mesélt Cserpes Laura. 

Laura elmondta, hogy gyakran találkozik azzal, hogy neki, a Cserpes lánynak könnyű. Ám ő úgy érzi, ez egyáltalán nem így van, neki is meg kell harcolnia mindenért. A fiatal énekesnőnek azzal is találkoznia kellett, hogy a pénz is lehet súlyos teher, amikor a családja miatt előítéletekkel kell megharcolnia.

"Amikor kiestem az élő adás előtt, eldöntöttem, hogy soha többé nem akarok tehetségkutatóban részt venni. Az előítélet már ott is érzékelhető volt. Egy nehéz körülmények között élő lánnyal párbajoztam. Nagyon rossz beidegződés, hogy aki nem rossz körülmények közül jön, annak nem lehet egyénisége, nem közvetíthet valódi, megélt érzelmeket, mély gondolatokat. Egyébként igen tehetséges lány volt, utólag örültem, hogy neki sikerült" - emlékezett vissza a Megasztárra Laura.

Forrás: Facebook/Cserpes Laura

"Nem feltétlenül mondanám, hogy gazdag a családom. Amikor kisgyerek voltam, egy Trabantunk volt, azzal szeltük át az országot Debrecenig a nagymamámhoz. A szüleim minden fillért beosztottak, nem lehetett költekezni. Az utolsó néhány évben éreztem, hogy beérett a gyümölcse annak, hogy édesapám kőkeményen dolgozott. A siker nem hullik az ember ölébe. Sok pofont kaptam az élettől, nehéz úgy létezni, hogy feltételezések alapján bepréselnek egy skatulyába. A családom nem kacsalábon forgó kastélyban él, ahogy gondolják, hanem egy teljesen átlagos családi házban Kapuváron. Én Budapesten egy lakásban. A Sztereotípia című nagylemezemen a címadó dal pont abból az indíttatásból született, hogy rengetegszer találkoztam előítélettel. Sokan élnek nehéz körülmények között, és amikor mást látnak, nem azt gondolják, hogy de jó neki, hanem hogy nekem miért nincs. Én ezt is megértem" - mesélte a Borsnak az énekesnő, aki boldog szerelemben él az úszó Gyurta Danival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.