Sztárban sztár: Christina Aguilera bőrébe bújt Janicsák Veca

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Christina Aguilera Sztárban sztár Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi díva, Christina Aguilera bőrébe bújt Veca, aki ezúttal jól ki is eresztette a hangját a Sztárban Sztár színpadán. A zsűri a 37 pontra értékelte a produkciót.

Veca nagyon szexi ruhába bújt, így a nézők nem csak a hangjában, de a dekoltázsában is gyönyörködhettek. A zsűritagoknak nagyon tetszett az előadás, Majka pedig elárulta, kifejezetten mocskos dolgok jutnak az ember eszébe egy ilyen produkció láttán.

A Sztárban sztár színfalai mögül posztolt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20170924-a-sztarban-sztar-szinfalai-mogul-posztolt-liptai-claudia-zsuritag.htmlA TV2 Sztárban sztár című műsorában a zsűri épp olyan fontos szerephez jut, mint a fellépők. A négyesfogat idén is elképesztően szórakoztató, Liptai Claudia pedig egyedüli nőként üde színfoltja a társaságnak. TV + SztárokOrigo5 év után végleg szakított Hódi Pamela és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20170924-5-ev-utan-vegleg-szakitott-egymassal-hodi-pamela-es-berki-krisztian.htmlMár többször felröppent a szakításuk híre, és volt is, hogy külön töltöttek hónapokat, de mindig visszatalált egymáshoz Hódi Pamela és Berki Krisztián. Nemrégiben - már többedszer - az esküvőt tervezték, de az elmaradt, most pedig Pamela arról ír: végleg vége a kapcsolatuknak. TV + SztárokOrigoA Fal: az RTL Klubnál kapott új tévéműsort Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20170924-az-rtl-klubnal-kapott-uj-tevemusort-sebestyen-balazs-a-cime-a-fal.htmlBalázs egy ideje a rádiózásra koncentrál, de most kiderült, hogy az RTL Klubnál kapott új műsort. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoPéniszét mutogatta Pumped Gabo (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170924-peniszet-mutogatta-pumped-gabo.htmlHa Pumpedékről van szó, sosem a magasirodalom, az kifinomult ízlés, esetleg a férfias udvarlás jut eszünkbe. Nos, Gabóék most is hozták a formájukat. Íme, viháncolás, buta lányok, pénisz és mellek két percben. TV + SztárokOrigoRadics Gigi szigorú mentor az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170924-radics-gigi-szigoru-mentor-az-x-faktorban.htmlA mindig kedves Radics Gigi szigorú mentornak bizonyul. Ami a szívén, az a száján. TV + SztárokOrigoRadics Gigi szigorú mentor az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170924-radics-gigi-szigoru-mentor-az-x-faktorban.htmlA mindig kedves Radics Gigi szigorú mentornak bizonyul. Ami a szívén, az a száján. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.